L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dimecres, 14 d’agost del 2024

El "Grup de Teatre de la Gent Gran" protagonitzarà el "Pregó de Festes" i representarà de nou "Bienvenido Mr. Marshall" per Nadal

 


El "Grup de Teatre de la Gent Gran" es va reunir ahir per celebrar un dinar de germanor i celebrar el gran èxit que van tindre fa unes setmanes amb la representació de l'obra "Bienvenido Mister Marshall" en la Casa de la Cultura.

Les fotografies ja ho diuen tot: companyonia, alegria i bona música, amb el protagonisme de la cançó "El tobogan" del grup "Zoo", tot al voltant d'una paella ben cuinada. 

 

 

Els components del grup de teatre parlaren dels pròxims projectes, entre els quals hi ha l'encàrrec de que la persona que va interpretar l'alcalde en l'obra, faça un pregó semblant per anunciar l'inici de "Festes del Poble" i que després en l'acte tot el grup interpretara alguna de les cançons, i com no la seua versió d'Americano. 

L'aportació i presencia del grup en aquest acte festius tindrà la seua compensació amb el sopar promés per l'Alcaldia al Grup de Teatre. Igualment es va comentar que, degut a l'èxit de l'obra, hi havia interés en l'Ajuntament perquè es torne a representar "Bienvenido Mister Marshall", una actuació que podria ser, segons es va comentar, per les festes de Nadal.

 

El "Grup de Teatre per a la Gent Gran" és una iniciativa del govern de Compromís nascuda i desenvolupada en les anterior legislatures i en l'actual dins del programa per a gent major de Serveis Socials que ha oferit a Tavernes moments especials amb interpretació d'obres com "Clavariesses del 89"  o "Santa Wifi", sempre sota la coordinació i direcció de Josep Mollà i Jose Tomàs Chàfer, de la Companyia Trencadís.