L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dimecres, 14 d’agost del 2024

La pluja va ajornar el concert d'ahir en el llac de la Goleta. Es preveu puga dur-se a cap avui en la Casa de la Cultura

 


L'actuació del grup de música tradicional  "Galandum Galundaina" (Portugal) que havia de tindre lloc ahir en el Llac de la Goleta va haver de suspendre's per la pluja i el mal oratge, amb llamps i trons, regnant ahir per la nit.

La voluntat de la Regidoria de Cultura, segons comentava anit mateix la regidora de Compromís Encar Mifsud, és celebrar l'actuació en la Casa de la Cultura, atés que avui també s'anuncia mal oratge. La confirmació del canvi,  l'hora del concert i qualsevol novetat al respecte serà anunciada per l'Ajuntament al llarg del dia, per la qual cosa caldrà estar atent al serveis informatius municipals.

Recordem que "Galandum Galandaina" és un grup que ha arreplegat, investigat i ara difon el patrimoni musical, danses i llengües de Terres de Miranda (regió de Portugal), amb unes tradicions, cultura i fins i tot llengua pròpia. El repertori del grup presenta melodies tradicionals i, alhora, ritmes moderns, sempre amb una gran capacitat de transmetre emocions fortes al públic. 

Galandum Galandaina és un dels grups portuguesos més internacionals, i ha actuat en importants festivals de música tradicional i música del món a Portugal, Espanya, França, Bèlgica, Alemanya, Cuba, Cap Verd, Brasil, Mèxic i Malàisia.