L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

diumenge, 11 d’agost del 2024

Tavernes festeja Sant Llorenç amb la tradicional missa i la benedicció del terme en els paratges de l'ermita

 

Tavernes fa festejar ahir la diada de Sant llorenç, amb la qual cosa es segueix la tradició secular nascuda en el segle XVI en l'ermita de Sant Llorenç de l'Alcudiola i que ara es manté amb els actes celebrats en l'actual ermita dedicada al sant al Raco Joana.

 



 La celebració religiosa va tindre lloc de matí, en un dia amb molta calor, amb la missa celebrada pel rector valler Juan Antonio Gascón Camarena, a la qual va seguir una processó pels voltants de l'ermita per tal de procedir a la benedicció del nostre terme municipal, amb la demanda al sant de que protegesca els nostres camps i les nostres collites, tal com s'ha vingut celebrat des de fa segles.