L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dimecres, 21 d’agost del 2024

La Regidoria d'Esports millora els aseos del Camp de Futbol Municipal

 

La regidoria d'Esports, que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llàcer, ha donat com ha acabat un dels dos aseos que s'ubiquen al davall de la tribuna coberta del camp de futbol, de fet ja s'han usat en el darrer partit que ha jugat el Tavernes. 

 

No s'han col·locat per ara elements complementaris com són el gel per a les mans, o secadors, i realment no sabem si finalment s'instal·laran després de les males experiències que hi ha, on la gent no en fa l'ús que caldria esperar. 

 

 

Els treballs de millora en els serveis d'homes i dones, així com els dedicats a persones amb necessitats especifiques, iniciats en el poliesportiu afecten els serveis  ubicats en els baixos de la tribuna coberta.

 
 Els treballs realitzats majorment han estat la substitució i reparació d'alicatats, es procedira a la substitució de totes les portes, a més de millores en general en els elements sanitaris. En conjunt una reparació-remodelació de les instal·lacions per oferir uns millors serveis als usuaris.