L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

divendres, 9 d’agost del 2024

El regidor d'Obres, Josep Llàcer, confirma la inversió de 247.354 per reurbanitzar tot el carrer Alacant

 

El carrer Alacant gaudirà d'una completa reurbanització per tal de millorar aspectes bàsics com el proveïment d'aigua potable i la reforma de les voreres que esdevindran accessibles. La licitació de l'obra ja l'hem poguda llegir en la Plataforma de Contractació del Sector Públic  (PCSP) on hi ha publicades les bases de licitació perquè les empreses presenten fins al pròxim dia 27 les ofertes per a unes obres pressupostades per un total de 247.354 euros, impostos inclosos.

El regidor d'Obres i alcalde en funcions Josep Llàcer, de Compromis, ens ha confirmat aquesta inversió de la qual ha indicat que "així atenem una gran demanda del veïnat, que ens demana la reparació de voreres, i amb aquesta actuació com sempre fem quan es reurbanitzen carrers, substituirem totes les instal·lacions: clavegueram, aigua potable i alhora millorar l'accessibilitat". Igualment ens ha confirmat que l'obra es contempla dins del Pla d'Inversions 2022-2023 de la Diputació Provincial de València,

 

La millora de la infraestructura de proveïment, substituirà la xarxa d'aigua potable actual d'FC, per PE100, d'ús domèstic, i  s'emmallarà amb els carrers adjacents,  Mare de Déu dels Desemparats a l'oest i Mestre Serrano a l'est, i els carrers  Pintor Sorolla i Cid Campeador, al llarg del recorregut.

Les obres a executar son: 

- Reforma de les voreres amb la substitució de la solera, paviment i vorada.

-  Millora i reforma de la xarxa municipal d'aigua potable amb la substitució de canalitzacions existents de fibrociment amb pèrdues, eliminació de materials obsolets i corregir deficiències de pressió en la xarxa. Substitució per tant de la canonada per altra de PE100 d'ús alimentari de 110 mm de diàmetre. 



- La modificació o adaptació de voreres o altres elements urbans amb l'’objectiu de millorar els condicions d’accessibilitat al medi o la millora o implantació de nova senyalització horitzontal i vertical en vies públiques. Es vol adequar un recorregut accessible per als vianants amb la reforma de les voreres, per a millora de l'accessibilitat i l'eliminació de tota mena de barreres arquitectòniques formades per les voreres, escales i rampes.

- Instal·lació de doble tub de PVC per davall les voreres per a futures instal·lacions