L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dimecres, 14 d’agost del 2024

Avui - amb permís de l'oratge- està prevista la clausura del Festival Sete Sois Sete Luas amb el grup Teo Collori & Momento Cigano (Slovenia)

 

 El Festival Sete Sois Sete Luas estava previst cloguera avui els concerts programats en aquest 2024 per la Regidoria de Cultura que dirigeix Encarna Mifsud, de Compromís. A hores d'ara, 7 del matí, no es pot assegurar que s'hi celebre per la situació de DANA que tenim amb previsió de fortes pluges acompanyades de tempestes. 

Per tant, publiquem l'anunci que teníem previst, amb la reserva sobre la seua celebració,  i el consell d'estar pendent de les xarxes socials de l'Ajuntament on segur s'informaran totes les novetats, d'aquest concert, i l'ajornat ahir per la nit.

14 agost 22:30 hores PARC DEL LLAC, PLATJA DE LA GOLETA

TEO COLLORI & MOMENTO CIGANO (Slovenia) -  CUSTÓDIO CASTELO & ANA PAULA GONÇALVES (Portugal)

Producció original del Festival Sete Sóis Sete Luas. Teo Collori, amb el seu grup musical Momento Cigano, és l’autor més important de l’escena de jazz eslovena. La seua música incorpora diversos estils, des del rock al metall, al funk, al jazz i al cigano jazz. En aquest nou projecte musical col·labora el gran mestre de la guitarra portuguesa Custódio Castelo i la cantant de fado Ana Paula Gonçalves, i creen un concert únic de fusió entre el fado i la música cigana.