L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 21 de febrer del 2024

Un ple extraordinari de 5 minuts de durada cedeix la planta baixa de la Cambra Agrària per instal·lar una Unitat Territorial


 
L'Ajuntament de Tavernes va celebrar el dimarts dia 20, a les 20 hores, un ple extraordinari que va durar 5 minuts per aprovar una sol·licitud de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. El seu director general de Desenvolupament Rural  ha demanat la cessió d'ús de la planta baixa de l'edifici situat en la plaça Major, 11 (foto superior) per a instal·lar una Unitat Territorial de Tavernes adscrita a l'Oficina Comarcal Agrària de la Safor.

El ple de febrer, celebrat  el passat dia 12, ja va aprovar la cessió per a un termini de dos anys, però resulta curt per a l'objectiu de la cessió. Per això, s'ha hagut de convocar ara aquest ple extraordinari,  amb un únic punt,  amb l'objectiu d'aprovar una cessió per termini indefinit, o siga, mentre la planta baixa mantinga l’ús per al qual es cedeix. 

Compromís va aconseguir la donació gratuïta del local i anul·lar el trasllat a Gandia de la Cambra Agrària

La planta baixa disposa d'una superfície de 195 m² de superfície, és de titularitat municipal d'ençà del 2018, quan el govern de Compromís va aconseguir de la Generalitat que cedira gratuïtament el local a Tavernes.  Les gestions realitzades per l'aleshores alcalde, Jordi Joan, i pel regidor Perfecto Benavent davant del secretari i del subsecretari general de la Conselleria d’Agricultura aconseguiren la cessió i que Patrimoni firmarà la donació gratuïta.

Unes gestions que foren complementades amb altres, també amb els responsables d’Agricultura de la Generalitat, i que foren determinants perquè s'anul·larà l'anunciat trasllat a Gandia de l’Oficina d’Extensió Agrària i que el servei es quedara a Tavernes fins l'actualitat.