L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 21 de febrer del 2024

El valler Carlos Espí Escrihuela s'estrena amb 2 gols en la primera titularitat en la selecció "Sub19" espanyola


El jugador de Tavernes Carlos Espí Escrihuela, tot i que milita en el Levante UD, ha complit un dels somnis que té tot jugador de futbol: ser convocat i jugar en un partit de la selecció estatal. I això es va complir ahir, dia 20 de febrer, quan ha jugat com a titular en la "Selecció Sub19" i, a més a més, ha aconseguit dos gols. (Foto superior, celebració del primer gol)

Dos gols, dels cinc que la selecció espanyola, va endossar a la secció noruega en el partit amistós jugat a Benidorm ahir. El primer gol, que podeu vore en el vídeo que segueix, el va marcar de cap mentre el segon va ser un gol de davanter centre oportunista.

 


El valler actualment juga en el juvenil de la Divisió d'Honor Nacional del Levante UD on destaca com a gran golejador. Aquesta qualitat va fer també que fora convocat, i jugara els primers minuts en l'equip gran, el passat diumenge en el partit que enfrontava el Levante-UD i al Racing de Ferrol, en el camp dels gallecs.

Carlos Espí està també convocat per al segon partit amistós contra Noruega que es jugarà demà dijous, 22 de febrer, a partir de les 11 hores a l'Estadi Guillermo Amor de Benidorm. Molta sort.