L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dissabte, 10 de febrer del 2024

Crida fallera deTavernes: les fotografies i el vídeo de l'espectacle audiovisual i del parlament de la fallera major Gemma Altur

 
Tavernes ha viscut avui per la vesprada l'acte de la “Crida Fallera” centrada en la balconada de l’edifici de l’Ajuntament. La vesprada no presagiava massa bon oratge - fins i tot hem tingut pluja abans de la concentració de les falles a la plaça- però finalment ha escampat i l'acte s'ha pogut celebrar amb tot l'esplendor.
 
 
 
 
 
Les falles s'han anat reunint a la plaça Major després dels passacarrers respectiu i l'arreplegada de la fallera major, Gemma Altur Alonso, que ha ocupat el lloc preferent en la balconada per iniciar la "Crida".
 
 
 
 
 
L'acte s'ha iniciat amb un espectacle visual sobre el significat i simbolisme de la crida i les falles en general, que podeu vore tot seguit.
 
 

 
En acabar, s'ha passat a la intervenció de l'alcaldessa del poble, durant el qual ha lliurat a la fallera major la clau que obre els festejos fallers de la ciutat. Seguidament Gemma Altur Alonso ha procedit a la "Crida", que podeu escoltar en el vídeo següent. Aquest primer acte faller conjunt i multitudinari ha acabat amb un castell de focs d'artifici al passeig del País Valencià.