L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 26 de febrer del 2024

Trail Les Creus 2024: Gran participació i excel·lent organització del Centre Excursionista

 

El Centre Excursionista ha celebrat aquest diumenge el Trail Les Creus que enguany ha comptat amb la la participació de 620 corredors/es i marxadors/es. A més, cal remarcar els 150 voluntaris que han atès els quatre avituallaments, tres en muntanya i un en meta, també els encreuaments de la població i els punts més conflictius en muntanya.

 






Abans de les eixides de les tres proves (Trail, Sprintrail i Marxa), s'ha guardat un minut de silenci per les víctimes i afectats a l'incendi ocorregut a Valèncià el dijous 22 de febrer. Les tres proves han finalitzat sense cap lesionat greu, només algunes contusions que foren ateses pel servei sanitari.

 

 
 Eixida Trail

 

 Eixida Spintrail

L'eixida i meta ha estat al Passeig del País Valencià on es trobava un avituallament que ha oferit als participants suc de taronja natural, coques i pizzes casolanes i refrescs.  

 





 L'entrega de premis va ser realitzada pel regidor d'esports Josep Llàcer, de Compromís,  i pel president del CETV Vicent Felis.

El resultat del Trail les Creus és el següent:

Categoria sèniors

Trail 22km

Femenina

1- LAURA SALOM CORTS (CETV)
2- ESTHER BOTICA MORCILLO
3- LAURA TOMAS MARTI

Masculina

1-ZIAN COLLOMBIER (ANNECY ATHLETISME) FRANÇA
2- DAVID GARCIA MASCARELL
3- CARLES ARMENGOL ASCO (CETV)
 
 
 
 

 
 Sprintrail 11 km

 Femenina

1- MARIA MIÑANA CORTELL
2- ISABEL RUIZ LOPEZ (C.A. ALPESA GANDIA)
3- MARIA PIERA (C.M. SENGLARS FAVARA)

Masculina

1-CARLOS PASCUAL GONZALEZ (CLUB EL GARBI)
2-ABEL BELTRAN CAMPILLO
3-MARCOS MARTINEZ





Marxa. 10 km

 Femenina

1-JENNIFER HERNANDEZ CASTILLA
2-EVA SANCHEZ
3-ELENA NEGRE SIMO

Masculina

1-MIGUEL TORTOSA GANDIA
2-VICENTE JUAN SOLBES GUARDIOLA
3-RAUL DE LA CONCEPCION HURTADO