L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 12 de febrer del 2024

L'Ajuntament licita el contracte de gestió de l'Escola Infantil "Víctor Calatayud"

 

 

L'Ajuntament ha publicat en la PCSP la licitació de la contractació del “Servei de gestió de l'Escola Infantil "Víctor Calatayud", per procediment obert, i un cost anual de 181.743,04 euros anuals, impostos inclosos, però amb possibilitat de prorrogar el contracte fins als quatre anys, amb la qual cosa l'import total seria de 726.972'16 euros.

El contracte contempla bàsicament l'aportació de mitjans personals, concretament mestres especialistes d'’Educació Infantil i Tècnics Superiors d’Educació Infantil, i els mitjans materials que calen per al servei d’'Educació Infantil de Primer Cicle que s'hi presta.  
 

 

La licitació implica per tant la concessió de gestió indirecta del servei públic municipal d'Escola Infantil de Primer Cicle Mestre Víctor Calatayud, amb atenció educativa als xiquets de 0 a 3 anys d'edat. Les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins el dia 21 del present mes de febrer.