L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 1 de febrer del 2024

Canvi de competències a l'Ajuntament: L'alcaldessa assumeix les delegades de personal i seguretat ciutadana

 


El BOP ha publicat l'anunci de l'Ajuntament de Tavernes sobre l'avocació (retirada) de les competències que en matèria de personal i seguretat ciutadana tenia assignades el cinqué tinent d'alcaldia, Juan Bautista Talens, del PSOE. Tal como indica l'anunci del BOP, l'Alcaldia-Presidència ha resolt "avocar puntualment la delegació conferida al cinqué tinent d'alcalde" i assumir aquestes competències directament.

L'anuncia del BOP arriba després que - i d'això ja fa prou de temps- poguérem escoltar per Tavernes diversos comentaris que parlaven d'un fort desencontre entre el tinent alcalde afectat i el cap de la Policia Local, per la presumpta firma d'un decret del socialista Talens que modificava la situació laboral del màxim responsable de la Policia Local. La situació va obligar a la intervenció de l'alcaldessa, Lara Romero,  que deixava el decret sense efecte i assumia les responsabilitats avocades al regidor del seu propi partit, com s'indica al BOP. 

Tot i la publicació al BOP, els canvis competencials de data el passat dia 22 no han estat encara publicats en les xarxes de l'Ajuntament potser a l'espera de ser informats al pròxim ple.