L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimarts, 13 de febrer del 2024

El valler Carlos Espí, que milita al Levante UD, seleccionat per a l'equip espanyol sub-19


 

El futbolista valler, Carlos Espí Escrihuela, ha estat seleccionat per jugar en el combinat espanyo sub-19 nacional. El jugador actualment milita en el Levante juvenil i l'equip filial granota, i ja el dissabte passat va ser convocat en el primer equip.

Carlos Espí, de 1'94 d'alçada, és allò que se'n diu un golejador nat, faceta en la que destaca sobretot i en per la faceta golejadora, en la qual ja porta 18 gols. Ha  jugat 8 anys a Tavernes, juvenil i divisió de honor, Alzira i Levante (2 anys) i la setmana passada va ser convocat al primer equip del Levante contra el Leganés, tot i que no va debutar.