L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

divendres, 9 de febrer del 2024

Diumenge, dia 11, el Festival Internacional "Tavernes en Cambra" inaugura la setena edició a la Casa de la Cultura


Mariano Meloni, Antonio Puglia i Luciano Tarantino: Trio Mistral

 

 La Casa de la Cultura acollirà el diumenge, dia 11, a les 20 hores la inauguració de la Setena edició del "Festival Internacional de música Tavernes en Cambra" amb la presència del "Trio Mistral", format pels professors italians Antonio Puglia al clarinet, Luciano Tarantino al violoncel i Mariano Meloni al piano, que interpretaran obres de Beethoven, Mendelssohn, Rossini i Klezmer. 

El festival, com és habitual, es desenvoluparà al llarg dels pròxims mesos, amb actuacions el cap de setmana i amb un total de 4 concerts, tots a les 20 hores.  Cal destacar que, abans de l'actuació principal, hi haurà una actuació dels alumnes del Centre d’Estudis Musicals Mestre Arnau, que tindran l'oportunitat de compartir escenari amb músics de primer nivell. En aquest primer concert podrem gaudir del Trio Crescendo, format per Aitana Felis (piano), Neus Mogort (flauta) i José Sansaloni (oboé). 

 

Trio Crescendo

 

La programació anunciada per al festival, a partir de l'actuació de diumenge, és:

Dia 23 de març, dissabte, a les 20 h: Actuació del Cuarteto Nel Cuore, del qual forma part la vallera Júlia Romero, i que comptarà amb la col·laboració del guitarrista Christian Lavernier. Els programa, anomenat Contrastes, començarà amb improvisacions per a guitarra sola, quintet per a guitarra i quartet de corda de Vivaldi, i acabarà amb la primera estrena que acollirà el festival: Suite de Jazz per a quartet de corda, del mestre Eduardo Montesinos.
 
Dia 13 d'abril, dissabte, a les 20 h: "Trio Gradus. Germans Lleida" amenitzarà la vesprada amb un programa de caràcter llatino-espanyol i petit toc personal dels artistes.  

Dia 28 d'abril, diumenge, a les 20 hores serà el torn de "Plaerdemavida Ensemble" amb una selecció dels seus dos últims treballs discogràfics de 2020 amb obres de Wagner, Liszt, Rodrigo, Palau o Blanquer..