L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.036
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:9.787

dimecres, 28 de febrer del 2024

"Hospital de plantes" a l'IES Jaume II el Just, una nova experiència educativa del Departament d'Agrària


L'IES Jaume II el Just ha engegat la iniciativa educativa i formativa denominada "Hospital de plantes" mitjançant la qual es pretén donar una segona vida a plantes que tenim en casa que no creixen o no es troben en l'habitat adient per a les seues característiques.

"Les plantes són vida, les plantes són alegria, les plantes són salut i per suposat també bellesa!" indica la informació del centre, que assegura que "al Jaume som amics de totes estes coses", i és per això que demanen la col·laboració de tota la comunitat educativa del centre per a incrementar el patrimoni verd.

Els alumnes dels cicle formatius de la rama agrària, recolliran les plantes, les cuidaran i, a poc a poc les tornaran la vida i al lloc que es mereixen. Per tant, si tenim a cada alguna planta malalta, que no creix bé, o que senzillament s’ha fet massa gran per a tindre la a casa, porteu-la a l'institut que la cuidaran.

El centre assenyala que el benefici en la planta es veurà molt prompte, a més que els col·laboradors participen en una experiència educativa i formativa que afavoreix la millora activa del centre, per a la qual només cal posar-se en contacte amb qualsevol professor del departament d’agrària.