L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 25 de gener del 2018

Tavernes entra a formar part del circuit Runcàncer de l'Associació Contra el Càncer de València




Tavernes, a través de l’associació local de l’”Associació Espanyola Contra el Cancer”, participarà en el circuit RunCàncer – AECC Valencia 2018 que va ser presentat en la seua IVa edició en el Palau de Congressos de València.

El regidor i tinent alcalde de Tavernes, Josep Llacer, va estar present a l’acte en representació de l’Ajuntament i com a prova del recolzament i importància que se li dóna dant al circuit i a les tasques que efectua l’agrupació local d’AECC.

Ara, una vegada confirmada la presència de Tavernes, Josep Llácer ha indicat que caldrà planificar la cursa vallera amb el club d’atletisme Valldigna de manera que no se solape aquest esdeveniment solidari amb altres proves o curses que ja compten amb un calendari de celebració.


Enguany, hi ha anunciats 72 esdeveniments al llarg de l’any i segons les estimacions de l’organització  es calcula que participaran més de 70.000 persones. Actualment són 22 poblacions valencianes les que organitzaran curses amb classificació i altres 50 prepararan marxes no competitives, entre 4 i 10 quilòmetres. Tavernes formarà part del circuit i segons el regidor Josep Llàcer es compta amb tota la màxima col·laboració del govern municipal.

Com es conegut la cursa és de caràcter solidari i es confia enguany a assolir una recaptació sobre els 300.000 euros. La recaptació es destina a beques d’investigació i l’any passat se’n van poder repartir sis a investigadors de centres de prestigi com l’Institut de Biomedicina de Valencia, el Centre d’Investigació Príncipe Felipe, l’Institut d’Investigació Sanitària INCLIVA o l’Institut Valencià d’Oncologia.

Elaboració pròpia