L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.798

PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 19.403

dimarts, 16 de gener de 2018

Mònica Oltra parla sobre la invisibilitat valenciana en el Fòrum Europa-Tribuna Mediterrànea

Conferència pronunciada per Mónica Oltra en el Fòrum Europa - Tribuna Mediterránea el 16 de gener. Hi explica la triple invisibilitat que patim les valencianes i els valencians: una relacionada amb l'exclusió social i les polítiques de protecció, una altra relacionada amb la invisibilitat de dones i xiquets i una tercera relacionada amb la invisibilitat del poble valencià.

Per combatre aquesta triple invisibilitat aposta per un patriotisme de la gent basat en un model social potent i en una reforma constitucional valenta.