L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 20 de gener del 2018

PLENARI DE GENER 2018: Compromís anuncia un pla de millora de voreres i escorcells




El govern de Compromís, a través de l'alcalde Jordi Joan, va anunciar en el passat plenari que el contracte de manteniment de jardineria, actualment en fase de redacció, servirà alhora per a reparar els desperfectes ocasionats pels arbres en les voreres municipals.

El projecte de manteniment de jardineria contempla la reparació de voreres com a resultat mateix de la reparació dels escorcells dels arbres. Hi ha molts carrers amb escorcells desfets i voreres alçades per les arrels dels arbres però no d'ara sinó des de fa ja molts anys, situació que es va agreujar amb el temp perquè mai els governs anteriors del PP no van actuar quan els desperfectes s'iniciaven en cap punt de Tavernes.  


Ara, una vegada superades les etapes més crítiques de l’economia municipal, i amb un Ajuntament que ja no té com a prioritat i obligació per llei destinar els diners a pagar  el deute que va deixar l’anterior govern del PP, pot escometre obres de millores en la via pública. De fet, i tal com ja vam informar, el pressupost del 2018 contempla un increment del 10% per a dedicar a obres i serveis i hi havia previst dedicar 185.000 euros enguany per a eixe contracte de millora, un contracte que continuarà anys següents fins arribar a vora mig milió de euros per a reparar les voreres de la ciutat.

Jordi Joan, alcalde de Tavernes, indicava que eixe contracte prompte eixirà a licitació i, una vegada adjudicat, l’empresa adjudicatària tindré un termini de vuit mesos per a executar les obres.

Abans de redactar les bases del contracte i procedir a la seua licitació, el govern de Compromís ha efectuat una auditoria de l’estat de la ciutat en aquest aspecte, que ja està acabada, i que ha determinat les necessitats existents.


Aposta ferma per la seguretat i accessibilitat dels ciutadans no pels vehicles

La regidora Llum Sansaloni en aquest punt del plenari, va recordar l’aposta de Compromís pels vianants i la seua seguretat amb l’execució de voreres amples, que donen prioritat als veïns no als vehicles. Així des de fa un temps, la major part de les obres que s'executen en les voreres impliquen un augment de l'amplada on es possible, tal com podeu vore a les fotografies. 

La regidora va remarcar que cada dia que passa les voreres ampliades són més ben acollides i apreciades pels vallers en comprovar que són més segures, més accessibles i en alguns casos, són un lloc ideal per passejar amb la família i dur els carros del bebès amb total tranquil·litat i seguretat.

Elaboració pròpia