L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 21 de gener del 2018

Les gestions de Compromís impulsen el projecte d'electrificació del Polígon El Golfo


Les múltiples i diverses entrevistes que el govern de Compromís ha efectuat amb els responsables de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per exigir una solució al problema de l'electrificació El Golfo han donat el seu fuit. La fotografia ens recorda una d'aquestes reunions amb la directora general d'Indústria.

La Conselleria està sotmetent a informació pública el projecte d’electrificació del polígon El Golfo en el Butlletí Oficial de la Província. La publicació de la sol·licitud d’autorització administrativa es el darrer pas administratiu abans que comencen les obres d’electrificació que ha de dur una línia mixta de tensió mitjana a 20 KV des de la subestació del Molí del Pla fins al centre de repartiment El Golfo.
Sembla ser que la greu situació del polígon, que té les obres acabades des del 2005, però que no es poden recepcionar ni pot acollir noves empreses perquè els anteriors governs no es preocuparen de gestionar l'arribada de l'electricitat, comença a acabar després de 14 anys.
L'anunci arriba després que en els últims anys l’equip de govern del consistori haja intensificat els contactes amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per una banda, i amb Iberdrola per una altra, a fi d’agilitzar els tràmits per a electrificar el polígon, i així permetre la ubicació de noves empreses i indústries en la ciutat de Tavernes.
L'alcalde Jordi Juan, ha manifestat que per al govern de Compromís " la consolidació dels polígons industrials és clau per a atraure noves empreses i, per tant, per a crear nous llocs de treball. En aquest sentit, el pas que hem fet ara és molt important perquè permetrà en un breu període de temps dur el corrent elèctric al polígon del Golfo, i aleshores donar llicències d’activitat a les empreses interessades a instal·lar-se en el polígon”.

Els treballs d’electrificació estaven pendents de fer-se des de finals de 2004 quan, segons el projecte d’urbanització del polígon aprovat per anteriors governs, haurien d’haver estat acabades totes les obres i actuacions. Com que no hi havia electrificació del polígon, l’Ajuntament no ha pogut rebre les obres  i per tant, no ha pogut expedir llicències per a la ubicació de noves empreses. Ara, 14 anys després, comença a revertir la situació i s’avancen els tràmits per a finalitzar d'una vegada el projecte d’urbanització del polígon El Golfo.