L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 30 de gener del 2018

Hem arribat a 3’2 milions de lectures



Ara parlem un poc de nosaltres, perquè hem assolit la xifra de 3’2 milions de lectures de les notes notícies, cosa que cal agrair sobretot per la confiança que doneu al nostre nostre treball i que es plasma, per exemple, en les més de 1.900 lectures que ahir vam tindre. Gràcies a tots.

Algunes dades més sobre el blog són que estem prop de les 10.700 notícies publicades en tot el temps que portem i que el darrer mes han estat vora 46.000 lectures les que hem tingut, una mitjana de 1.500 lectures al dia, cosa que no està gens malament per a un blog local no professional i sense cap interés econòmic.

Això ens dóna noves il·lusions per continuar informant de les coses del poble, i sobre tot intentar omplir el buit quan a les noticies locals que no tenen ressò en els mitjans comarcals.

Us recordem que hem obert a facebook un perfil “lacotorradelavall.notícies on cada día publiquem la selecció que nosaltres fem de les notícies més interessants referides majorment al País Valencià publicades als diaris, siguen en paper o digitals.

Gràcies a tots i a totes per la vostra confiança.