L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 964

PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 12.377

dilluns, 22 de gener de 2018

Tavernes comptarà aquest 2018 amb un agent específic per a la violència de gènere
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Noèlia Alberola, s’han reunit amb el secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez per tractar diversos assumptes sobre la planificació i l’impuls de projectes relacionats amb la gent gran i violència de gènere a la nostra ciutat.

Una de les novetat important per al 2018 és que la regidoria de Serveis Socials vallera comptarà amb els serveis d’un lletrat que s’incorpora a l’equip base de la nostra ciutat.

Existeix el compromís de la Conselleria de la formació en  matèria de violència de gènere per assessorar i acompanyar a les víctimes que ho sol·liciten.