L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 31 de gener del 2018

900 persones participen a Tavernes en la primera ruta senderista per a persones amb diversitat funcional



Un total de 900 persones de 46 centres ocupacionals del País Valencià han participat en la primera ruta senderista per a persones amb diversitat funcional que s'ha celebrat aquest mati a la nostra ciutat. L'activitat ha estat organitzada per COPAVA i la "Fundació Integra Valldigna", que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, la Creu Roja, Policia Local, Protecció Civil i el Centre Excursionista. 


Els membres del Centre Excursionista de Tavernes han estat els encarregats d'acompanyar al llarg de les dues rutes preparades, una més curta de 5 km que duia fins el Clot de la Font i una segona de 10 km. amb visita al castell de Marinyén i el Molí del Pla, amb pas també pel Clot de la Font.


En acabar l'activitat, les més de 700 persones amb diversitat funcional acompanyades de 180 monitors que han participat en l'activitat, han celebrat un dinar en el pavelló multiusos del Camp del Vergeret.

 


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat pels regidor Perfecto Benavent, Llum Sansaloni i Josep Llácer de Compromis així com Eduardo Bononad d'EU han fet el lliurament dels trofeus d’agraïment als centres d’ocupació  i a les entitats col·laboradores.  Els participants en la ruta senderista han rebut també obsequis per part d’empreses i entitats que han volgut col·laborar.