L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 1 de gener del 2018

FESTIVERN 2017: Les fotografies de la zona d'acampada



Us oferim unes fotografies generals de la zona d'acampada. Estan preses les primeres ahir dissabte pel matí, quan encara hi havia molta gent que estava arribant a la zona, i les darreres estan preses avui des d’un punt tan privilegiat com el cim de la Muntanya de les Creus i la zona de la falda, enfront de l’acampada del Festivern.

Ahir dissabte pel matí
Es pot vore com una vegada més les previsions de l’Ajuntament han estat encertades, i s’ha pogut allotjar tots els visitants que té Tavernes amb ocasió del Festivern. A més de les distintes zones per a les tendes, s’hi pot observar la gran esplanada de l’antic magatzem de Motilla per aparcament de vehicles, amb cabuda per a més de 300.

Avui diumenge pel matí
Unes fotos en conjunt que ens donen testimoni de què és el Festivern i perquè està considerat el millor i més important festival d’hivern valencià, i no només per la qualitat musical dels grups i solistes participants, sinó per tot el món de germanor que es crea al voltant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Són xulíssimes!! Bona nit i bon any a totes/tots!!!!