L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 31 de gener del 2018

L'Ajuntament contracta quatre peons dins del Pla d'Ocupació


L’Ajuntament  contractarà quatre persones desocupades majors de 55 anys durant 4 mesos per a fer tasques de neteja i manteniment d’edificis i instal·lacions municipals. 
El regidor de Foment, Josep Llàcer, de Compromís, ha indicat que “la iniciativa incideix en una de les franges d’edat més castigades en l’actual mercat laboral, i en un sector de treball que ha patit especialment la conjuntura laboral dels últims anys”.

Les contractacions s’emmarquen en el Pla d'Ocupació de la Diputació de València. Un programa d'ajudes al qual es va acollir la Regidoria de Foment Local de l’Ajuntament, implicada en la creació de llocs de treball a Tavernes, i que té l’objectiu de promoure l'ocupació en l'àmbit local amb l’execució d’obres o serveis d’interés general o social.

Tavernes ha resultat beneficiat amb una subvenció de 28.125 euros de la Diputació. L’Ajuntament aportarà 1.000 euros de fons propis per a l’equipament, la revisió mèdica i la quitança de les persones seleccionades.

El centre SERVEF de Sueca farà una preselecció de candidats per a estos llocs de treball, preferentment entre les persones que no són beneficiàries de prestacions o subsidis per desocupació. Hi ha uns barems de selecció determinats per la Conselleria d'Economia en l'ordre del Programa d'Iniciativa Social de juliol 2016, que tenen en compte els ingressos de la unitat familiar, les responsabilitats familiars, la diversitat funcional, la violència de gènere, la persistència en la situació de desocupació, l’adequació al lloc de treball i l’experiència laboral.