L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 de gener del 2018

Falla La Via i Iboga Summer Festival col·laboren en el 1r Concurs Autonòmic DJ's


La Falla la Via en col·laboració amb Iboga Summer Festival, l'esdeveniment per excel·lència dels estius a la platja de Tavernes organitza el 1r Concurs autonòmic de DJ's " El Fire Festival".

L'esdeveniment tindrà lloc el dia 10 de març i serà un conjunt d'actuacions de més de 10 hores de durada a la carpa coberta de la falla, amb 10.000 wats de so i projeccions.

El guanyador tindrà plaça directa per a punxar a l'Iboga Summer Festival a celebrar el pròxim estiu a la platja de Tavernes.
Podeu descarregar les bases del concurs en l'enllaç següent:


Remés per la falla

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I com el concurs és per a tota la comunitat ho poseu tot en castellà. Teniu previst també anunciar-ho amb cartells amb la llengua d'Ausiàs March?

Anònim ha dit...

10 hores de musica! Ostres que guai els veins estaran desvanits!