L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.219

PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 13.865

dimarts, 9 de gener de 2018

Tavernes condemna l’últim cas de violència masclista amb una concentració silenciosa


L’Ajuntament de Tavernes ha convocat aquest matí a migdia una concentració a la plaça Major per a rebutjar l’últim acte de violència masclista ocorregut a Vila-real. Amb aquest acte, Tavernes s’ha sumat a la condemna i el rebuig del darrer cas de violència masclista en compliment del Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista.

A les 12 del migdia han tingut lloc tres minut de silenci en què regidors, treballadors de l’Ajuntament i ciutadans de Tavernes s’han concentrat a la porta del consistori per a reafirmar el compromís d’institucions i societat per a lluitar contra aquesta xacra.

La concentració silenciosa ha servit per a manifestar la solidaritat amb la família de la víctima i el rebuig a qualsevol tipus de manifestació de violència contra la dona.