L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.271
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 60.885

dimarts, 30 de gener de 2018

Dissabte, 3 de febrer, a les 13’20 hores tenim una cita amb “La 2” de TVE


Aquest dissabte que ve, 3 de febrer, el programa de la 2 de TVE “Arqueomania”, que ja es troba a la quarta temporada, emet un reportatge sobre la Cova de Bolomor.  A la fotografia, una imatge dels moments de la gravació en el jaciment.

El que és el més important jaciment paleolític de la Valldigna i valencià serà explicat als espectadors amb tot luxe de detalls, donat que es compta amb la participació i presència del director de les excavacions Josep Fernández.

El gran treball de divulgació fet des de l'equip d'excavacions i l'Ajuntament en perfecta col·laboració fa que, a poc a poc, el nostre jaciment siga conegut i adquiresca la importància que es mereix entre el gran públic. 

Bona prova d’això és aquesta emissió, amb la qual cosa ens posa al nivell de programes ja emesos com els dedicats  al temple d’August a Tarragona, les mòmies guanxes, els programes sobre la prehistòria espanyola o altres sobre les dames iberes, els castrum gallecs o els dossiers en format documental sobre els homes primitius, Roma a Hispània, entre molts altres.

Elaboració pròpia

Cap comentari: