L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 24 d’agost del 2016

Un cotxe es precipita a la Sequia la Bova. No hi ha hagut cap lesionat greu.


Un cotxe Ford Focus on viatjava un matrimoni major, sobre els 75 anys, es va precipitar ahir a última hora de la vesprada a la Sèquia de la Bova, segurament per una distracció del conductor segons tots els indicis.

La sort per als dos ocupants del vehicle, que sembla són veïns de Benimaclet, és que passaven uns ciclistes pel lloc que s’han llançat dins de la séquia i han impedit que el cotxe girara, amb la qual cosa amb prou probabilitats han evitat que l'accident tinguera unes conseqüències pitjor atés que els ocupants estaven atrapats dins del vehicle. 


Avisada la Policia Local de Tavernes, s’han enviat urgentment patrulles al lloc al temps que s’avisava al SAMU i bombers. Al lloc també va acudir la Policia Local de Xeraco, donada la proximitat al seu terme del lloc de l’accident. 

La primera tasca dels agents de la Policia Local ha estat tranquil·litzar als accidentats atrapats fins l’arribada dels bombers que han fet l’excarcelació amb totes les garanties per no agreujar alguna possible lesió. 

Tal com hem dit tot apunta a una eixida de la via que transcorre al costat de la Séquia la Bova a causa d’alguna distracció, car no hi ha hagut cap col·lisió. Les diligències les instrueix la Guàrdia Civil de Trànsit en tractar-se d’una via interurbana.