L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 24 d’agost del 2016

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, aclara en el facebook les informacions d'avui de la premsa.



Imatge extreta del facebook de l'alcalde. Ampliada la resolució de rebutjada perquè ho llegiu millor.
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha aclarit en el seu facebook les informacions que apareixen avui en certs mitjans de comunicació respecte a la visita institucional realitzada per membres de la corporació de Tavernes al jaciment d’Atapuerca. La visita institucional tenia com objectiu conèixer el model de gestió per adaptar-lo al jaciment de la cova de Bolomor, alguns dels investigadors del qual estigueren presents en la visita. 
 
L’alcalde és clar i afirma que en les informacions de la premsa “només es manifesta la visió del PP. Lamente que la meua versió no ha estat reflectida, tot i que, els mitjans de comunicació tenien tota la informació”. 
 
Jordi Joan desmenteix en primer lloc les afirmacions del PP de que el regidor Perfecto Benavent va suplantar la identitat de l’alcalde, una acusació de la qual afirma “que fa riure”. 
 
Les explicacions que fa l’alcalde indiquen que el regidor Perfecto Benavent en cap moment dóna el seu DNI a la Direcció General de Trànsit (DGT) per a dir que conduïa el cotxe. De fet, no caldria cap identificació del conductor perquè la sanció no comporta retirada de punts. També afirma que això s’ha explicat mil vegades: si Perfecto Benavent introdueix el seu DNI és només a efectes de tramitació, dins del procediment administratiu municipal de pagaments. Moltes vegades qui introdueix el DNI és un funcionari davant la qual cosa l’alcalde assenyala que “imagine que en estos casos a ningú se li passa pel cap pensar en una suplantació d'identitat. Açò ho sabia la premsa i el PP però no ho han publicat”
 
Considerem prou lamentable l’actuació del PP perquè, segons hem pogut conèixer, eixe procediment administratiu de pagament i el perquè anava el DNI del regidor se li va explicar a la portaveu del PP el dimecres dia 17 en Intervenció. També el mateix regidor Perfecto Benavent li va assegurar que l’alcalde abonaria els 50 euros només tornar de vacances. 
 
Però dins del context en que ens té acostumats el PP de Tavernes de manipular els fets, publicava l’endemà dia 18, en plenes vacances de l’alcalde, una nota de premsa on feia cas omís de les explicacions rebudes i afirmava que l’Ajuntament li pagava la multa a l’alcalde, quan tenia la paraula del regidor Perfecto Benavent que l’anava a abonar Jordi Joan en tornar de vacances. Però davant l'actuació ben poc lleial i ètica del PP respecte a la informació que havia rebut, Compromís va comunicar a l'alcalde la situació i aquest, encara en vacances, va procedir a abonar-li-la a l'Ajuntament.
 
Cal remarcar també que són completament falses les afirmacions del PP que l’alcalde i els regidors que visitaren Atapuerca han carregat despeses d'hotel a l'Ajuntament: L’Ajuntament de Tavernes no ha pagat cap despesa d’hotel del viatja a Atapuerca. 
 
Les explicacions de l’alcalde són molt clares: “Quan la factura de l'hotel arriba a l'Ajuntament, en primer lloc, passa per registre. Al cap d'uns dies eixa factura arriba al Gabinet d’Alcaldia i eixa factura és rebutjada pel propi Gabinet d’Alcaldia. En el moment que els òrgans de govern rebutgen eixa factura, ni es tramita ni es paga ni res”. També va ser el mateix alcalde qui va informar d’un altre error en un dels concepte de les dietes. 
 
De fet, continua explicant l’alcalde, eixa factura és rebutjada perquè té errades en les dates (on fins i tot es deia que havien estat 20 dies a Atapuerca) i també errades en els conceptes perquè s’havien posat totes les despeses en un únic concepte, quan només havia d’indicar la despesa dels regidors, ja que la dels acompanyants va al càrrec seu, com sempre s’ha fet. 
 
El bo del cas és que tot això se li va explicar a la portaveu del PP el passat dilluns, quan els funcionaris li van informar i confirmar que eixa factura estava rebutjada per inexacta i que no s’anava a tramitar. D’eixa informació oficial, la portaveu en va fer cas omís a pesar que en la factura que ella tenia a la mà constava ben clarament “Rebutjada”, una factura exactament igual com la que podeu veure en la noticia.
 
Tot això ho sabia el PP quan ahir dimarts va fer la roda de premsa, però tot això ho va amagar amb un evident interès d’enganyar i de fer mal. També ho sabia la premsa, però excepte Las Provincias que sí que indica que el PP n'estava sabedor que la factura estava rebutjada, els demés no han publicat res de res d’aquesta circumstància. 
 
Cal indicar que és lícit que l'Ajuntament pague als seus representants les despeses de l'hotel però en aquest cas, i perquè no hi hagués cap dubte de l’actuació dels regidors de Compromís, ho han pagat de la seua butxaca renunciant a les dietes que legalment tenen dret a percebre. 
 
Eixa és la diferència entre nosaltres i el PP: mentre nosaltres donem totes les explicacions, els detalls i, en cas de dubte, paguem les coses de la nostra butxaca, ells, el PP, mai no expliquen res, roben a mans plenes milions d'euros i per descomptat, ells mai paguen res: encara estem esperant que tornen tot el que han furtat” conclou l’alcalde. 
 
El PP té tanta corruptela, i amb actuacions com aquestes, només volen posar en dubte la tasca de govern i buscar titulars per fer creure que tots són com ells. El PP de Tavernes una vegada més demostra que està ancorat en la mentirà i manipulació dels fets – ¿o no és una manipulació amagar-los a la premsa quan els coneixen i se’ls ha explicat? - i que davant la bona gestió de Compromís, i de la qual no tenen mai res a dir, l’única preocupació que tenen és el "acoso y derribo” com siga i de la manera que siga de l’alcaldia, això sí sense preocupar-se dels problemes que té Tavernes com venen fent des de fa anys. 

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Faig meves les paraules que ha publicat l'escriptor Sico Fons per creure-les ben encertades.

Em fa l'efecte que, tant el PP de Tavernes com el Levante, han encetat una campanya per tal de destruir políticament l'alcalde de Tavernes, siga com siga i utilitzant la seua artilleria pesada. Que això ho faça el PP, es pot comprendre; no podran pair mai haver perdut el seu govern municipal -tot i que no deixa de ser sorprenent i irònic que el partit més corrupte de la història de la democràcia espanyola, pretenga ara donar lliçons de moral i ètica-; però que també ho faça un mitjà de premsa com el Levante que pretén -volem ser ara condescendents i potser ingenus- ser imparcial i seriós, és realment preocupant. Molt preocupant.

Anònim ha dit...

Vull remarcar que jo també crec que el Levante no té res d'imparcial i seriós en els temes tocant a Compromís. Si lliges la noticia del Levante i el que publica l'alcalde en el facebook, no es pareix en res.
I Jordi ho diu en el facebook: Lamente que la meua versió no ha estat reflectida totalment en alguns mitjans, tot i que, tenien la informació.
I supose que eixa informació es la mateixa que ell explica en el facebook, molta d'ella si que apareix en Las Provincias.

Anònim ha dit...

Per que van en dos cotxes si en un cabien tots?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Segons tenim entés, el viatge es planifica molt abans amb la Fundació d'Atapuerca, que això tu saps que no es fa d'avui per demà, i més si han de coincidir allí amb els màxims responsables de la Fundació Atapuerca, investigadors d'Atapuercaa, a més dels de Bolomor.
I això es prepara amb prou temps abans.
Però... Es convoca un plenari de les Corts Valencianes i el dia 6 l'alcalde ha d'assistir a la sessió i viatja un dia més tard, en acabar la sessió.

Anònim ha dit...

M'han dit que no cavien tots en un cotxe

Anònim ha dit...

"Anònim ha dit...
Per que van en dos cotxes si en un cabien tots?"
Només per a fastidiar-te el dia a tu

Anònim ha dit...

Això ha passat mil voltes i a tots, a mi mateixa m'ha passat. No fa molt tenia que eixir divendres de fi de setmana amb la meua quadrilla i vaig tindre que anar a l'enterro d'un familiar per la vesprada i no vaig poder anar amb tots i en compter d'arribar per a dinar vaig tindre que agafar el meu cotxe i arribar en el sopar.

Anònim ha dit...

Si Perfecto haguera pagat la denuncia de la seua butxaca i despres haguera cobrat a Jordi no estariem ara en tota la premsa

La Cotorra de la Vall ha dit...

Però com que no es va amb mala intenció ni s'actua així perquè l'Ajuntament pague els 50 euros en lloc de l'alcalde, la multa la paga l'Ajuntament com a titular del cotxe, i després ja li la repercutira a l'alcalde que la pagarà en tornar de vacances.
Això està ben explicat en la noticia i també està ben explicat que tot això se li va explicar a la regidora del PP: que només tornar de vacances ho pagaria . Però qui va amb mala intenció...

Anònim ha dit...

MARE MEUA JO JA NO SE EN QUIN PAÍS VIVIM.

SI A UNA PERSONA EN ACTE DE SERVEI LI POSEN 50 EUROS DE DENUNCIA I HO TE QUE PAGAR DE LA SEUA BUJACA, APAGA Y VAMONOS. ALTRA COSA ES QUE HAVERA ANAT A 150 KM/H.

SI PER ESTA CAGUERÀ ARMEM TANTA CAGUERA APAGA Y VAMONOS.

SI PER ANAR A TREVALLAR HAS DE PAGAR-TE TU L´HOTEL APAGA Y VAMONOS.

APAGA Y VAMONOS. MARE MEUA. QUE BARBARITAT.

APAGA Y VAMONOS.

Anònim ha dit...

"Si podia anar amb l'estora voladora, que no gasta gasolina, perque va anar amb cotxe?" A vore, ara en serio, deixant de banda el tipo de arguments en que s'escuden els amics de la butxaca aliena, aci va la pregunta. Perque l'alcalde no ha denunciat a ningú encara? Les notes de premsa son del PP i l'article de hui va firmat. Perque no denuncia? No ho entenc.

Anònim ha dit...

El pp torna a fer el ridicul ... I el que ens queda, amb esta Eva han fugit del foc i han caigut en les brases.

Anònim ha dit...

Mire que no s'ho val la pena. Després arriba un jutge i diu en la sentencia: "Esto son fragores de la batalla política, sin ninguna repercusión". I damunt et fa pagar les costes del judici.
I això ja ha passat i a Tavernes.

Veïna ha dit...

L'anterior oposició del PP va muntar una moció de censura fraudulenta, esta sembla que no vol quedar arrere i munta bulos i mentides per a vore si pot aconseguir a través de la premsa el que no ha aconseguit en les urnes. I els únics perjudicats son els veïns de Tavernes, perquè l'Alcalde hauria de preocupar-se de coses més importants pel poble que desmentir les mentides del PP. La cap del PP sabrà si li convé perjudicar els veïns per a desgastar l'Alcalde; o al final serà ella la cremada.

Anònim ha dit...

Quina mala pata té l'oposició. Ànim Jordi i equip que esteu fent-ho bé.

Anònim ha dit...

Me'n he donat k quan es un comentari a favor del actual govern es publica, pero al pareix ser la cotorra no publica quan es FA una crítica constructiva, aixi mal anem

La Cotorra de la Vall ha dit...

Publiquem totes les crítiques constructives. Faltaria més.

Anònim ha dit...

Pareix ser k no FA 40 min he fet una critica i res d res, no hi ha k ser tant partidista, cotorra deixa k la gent exprese lliurement les seues postures

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ja t'ho hem dit: es publiquen totes les critiques constructives, argumentades i raonades.

Anònim ha dit...

RECHAZADO el 22 i per que no abans?
El Levante de hui ho explica molt be.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Eixe és el problema: que el Levante-EMV no ho explica gens bé. Ni això ni moltes altres coses.

La factura entra a l'Ajuntament per registre el dia 12 divendres. Com és habitual en tots els documents, eixiria de registre el dia 16 o el 17 (el dia 15 dilluns es festa). Tampoc hem d'oblidar que l'Ajuntament està en mínims per vacances del personal i els tràmits en les seccions s'allarguen molt més de l'habitual. I no justifiquem res. Assabentat amb qualsevol funcionari o regidor que conegues. I assabentat alhora el temps que tarda qualsevol factura en rebre la conformitat de pagament.
Per tant, eixe document podria haver-se lliurat al gabinet d'alcaldia el dia 17 o 18(dijous) per a la seua comprovació i revisió i aprovació. I el dia 22 (dilluns) amb la tornada de l'alcalde de vacances, ja es rebutja per no estar d'acord.
I això el Levante-EMV ho sap, amb pèls i senyals. Ara mira si ho explica.

Anònim ha dit...

També eo Levante explica be lo dels familiars i assessors,millor que ací. Bueno,ací d'això no s'explica res. Transparència.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Mira si el Levante-EMV ho explica bé que afirma que "la nutrida comitiva (tres ediles y un asesor de diputación)". I això és una errada inexplicable perquè hi ha dos grups que no van ni junts: els regidors de Tavernes i acompanyants van per un costat i per l'altre un assessor de Diputació, en representació de la diputada de Cultura, i un tècnic de cultura responsables de projectes culturals, que van a banda i per compte de la Diputació.
Si això unim a que el dia anterior va dir: un regidor, la dona i la filla, com si foren tres adults a tot sospés, quan la filla és un bebé de 2 anys... menuda explicació del Levante-EMV.
I si lliges les explicacions que ací hem publicat de l'alcalde i el que diu el Levante-EMV i compares....
Si tu vols creure al partit dels corruPPtes, endavant. És el teu problema.