L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 12 d’agost del 2016

FESTIVAL SETE SOIS SETE LUAS 2016: Avui divendres, 12 d'agost, actuació de Luasiberica Orkestra



Avui, divendres, dia 12, ens visita un nou projecte musical del Festival Sete Sois Sete Luas. Els increibles talents dels països que pertanyen al festival han donat la vida a un nou projecte musical, “Luasiberica Orkestra”, una fusió de tradicions musicals de fado, flamenc, música de Guinea Bissau i Itàlia.

Una unitat artística que reunirà la forca del ritme flamenc de l'andalús Juan Pinilla (veu i direcció musical) amb la suavitat del fado de les portugueses Celina da Piedade (acordió) i Ricardo Silva (guitarra portuguesa), amb l'harmonia del ritmes de Guinea Bissau de Manecas Costa (baix elèctric) i la volcànica energia del violí de la italiana Elena Floris. 
El resultat és un deliri musical que representa bé l'esperit eclèctic i polifacètic de la Mediterrània.