L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 15 d’agost del 2016

FESTIVAL SETE SOIS SETE LUAS 2016: Avui dilluns, dia 15, actuació de Tai

Tai (Fotografia Rosa V. Alberola)
Avui clou el Festival Sete Sois Sete Luas i ho fa amb la presència de Tai, una cantautora, actriu i poeta brasilera. El seu treball musical mescla soul amb ritmes brasilers, com ara la samba, la samba reggae i el baiao, d'on obté una sonoritat fresca i moderna. El carisma natural de Tai, junt amb la seua potent actuació vocal i teatral fa que el seu concert siga una experiència musical única.

El concert “Sambas!? és un projecte interdisciplinari on es fonen la música i el ball brasilers, els dos elements que caracteritzen la cultura del Brasil. Tai, amb els seus músics, propasa un concert d'hora i mitja de durada amb músiques de samba en les diverses modalitats ( samba reggae, samba enredo, samba de roda, samba batucada), a més de capoeira. El repertori esta composat per cançons com Garota de lpanema, Vocé abusou, Mais que nada, entre altres clàssics.

Sextet: Tai: veu i pandeiro; Ernesto Urra: guitarra acústica; Miguel: baix: Héctor: bateria; Rene i Veneno: percussió i ball de samba i capoeira.