L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 29 d’agost del 2016

Informació sobre actes de festes





Després de la consulta popular que ha deixat reduïda la celebració de les Festes Majors a un gran cap de setmana de quatre dies (de dijous a diumenge inclosos), s’han hagut de fer algunes modificacions sobre la programació tradicional. 


Segons la programació que ha fet oficial l'Ajuntament en el seu web, alguns actes tradicionals com el festival de bandes de música i el de balls populars se celebraran fóra de la programació oficial a causa de la falta de dies. El festival de bandes s'ha anunciat per al 17 de setembre a les 20 hores en la plaça Major i el festival de "balls populars" se celebrarà el divendres 7 d'octubre, dins dels actes del “9 d’Octubre”, segons l’acord consensuat amb les dues entitats organitzadores

Altres canvis afecten al concurs de xarangues, que es venia celebrant el dia d'inici de festes coincidint amb la “Baixà” del Crist de la Sang, però enguany s'ha anunciat el dissabte dia 10 al matí, dia en què també se celebra el ball de disfresses a la nit amb l’actuació de Pato Daniel’s i festa en l’espai multiusos de Vergeret amb Dreams.

Una altra novetat són: dues nits d'actuacions en la plaça Major, una el dijous dia 8 a la nit amb l'espectacle “Cançons per al record” amb els artistes locals, Pepe i Paco al costat de la celebració del 50 aniversari del grup Top-Son, i una segona el diumenge dia 11 amb els personatges de l'Alqueria Blanca en l'obra de teatre “On collons està Cento?”.

També s'ha traslladat al dijous la tradicional paella a la gent major, a celebrar en el pavelló d'usos múltiples del Vergeret amb actuació de Jose David. Aqueixa mateixa nit tendra lloc el primer concert de festes amb P-Rrakos, Chakra, Boni, O’Funk’illo, la Fuga i Def con Dos.
El divendres serà la nit de les paelles en la zona Vergeret amb New Limite.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort que tenim plaça de bous

Anònim ha dit...

A Gandia son 4 dies... Que comparen la programació!

Anònim ha dit...

Compara també població: 18.000 front a 80.000

Veïna ha dit...

Que comparen també que a Gandia si els aplicaren el pla d'ajust que tenim els haurien intervingut per incompliment! Però Gandia és Gandia, i com tots som iguals davant la llei, però alguns més igual que altres ...

Anònim ha dit...

Es poden fer activitats gratuites com playbakc faller, teatre de l'escola d'adults, esport local, exivicions de diferents associacions,...no som Gandia però pense que fa falta més imaginació i més ganes de fer coses.