L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 25 d’agost del 2016

Compromís recolza l'alcalde i regidors i mostren el malestar per les mentires vessades sobre la visita oficial i de treball a Atapuerca


Davant de les acusacions realitzades per part de partits assetjats per casos de corrupció i davant la informació tergiversada i inexacta que s’està donant sobre el tema de la visita institucional i de treball a la Fundació Atapuerca per tal d'estudiar i analitzar el seu model de gestió i adaptar-lo a Bolomor, visita realitzada per l’Ajuntament de Tavernes el passat 5 de juliol, el col·lectiu de Compromís de Tavernes defén en tot moment l’honorabilitat de l’Alcalde i els regidors del grup municipal de Compromís.
 
És cert que va arribar una denúncia a l’Ajuntament per excés de velocitat però de cap manera són admissibles les acusacions de suplantació d’identitat a l’hora de tramitar el pagament de la denúncia. La sanció es tramita pel departament d’intervenció de la regidoria d'Hisenda i Perfecto Benavent, com a responsable d'Hisenda, dóna el seu DNI a efectes d'efectuar el pagament. En cap cas el regidor diu que és ell qui conduïa el vehicle oficial. En el moment en què l’Alcalde, Jordi Joan, és sabedor que ha estat denunciat, immediatament fa el pagament de l’import, demana disculpes i assumix la seua responsabilitat. 
 
Per altra banda, és fals que els regidors del grup municipal de Compromís hagen carregat despeses de l’hotel a l’Ajuntament. Quan arriba la factura al gabinet d’alcaldia, aquesta és rebutjada donat que contenia errades i no s’havia desglossat el cost dels regidors dels acompanyants. 
 
Tot i ser lícit que l’Ajuntament pague les despeses de l’hotel dels edils quan realitzen un viatge oficial i de treball, els regidors de Compromís, perquè no hi haja cap dubte de la seua actuació i evitar informacions malintencionades decideixen pagar de la seua butxaca l’import íntegre de la factura. Per tant, no s’ha passat a l’Ajuntament cap despesa que no corresponga als regidors en l’exercici de les seues funcions. 
 
Així mateix els regidors han reconegut públicament els errors en el procediment de tramitació que ha donat peu a males interpretacions i acusacions malintencionades per part de l’oposició tot i tindre la confirmació de la interventora municipal de que la factura estava rebutjada. 
 
Una vegada més assistim a una persecució contra l’Alcalde, Jordi Joan i els regidors de Compromís per part de la oposició utilitzant falsedats, informació inexacta i mitges veritats. Sembla que els casos de corrupció, finançament irregular i prevaricació al si del seu partit els volen tapar amb suposades irregularitats atribuïdes als regidors del grup municipal de Compromís. 
 
El col·lectiu de Compromís Tavernes no anem a tolerar que se’ns clave a tots en el mateix pot i es vulga dir que som iguals que ells. L’honradesa dels membres de Compromís està més que demostrada al llarg de tota la trajectòria política des que aquest col·lectiu existeix a Tavernes. 
 
L’executiva comarcal del Bloc de la Safor-Valldigna vol sumar-se a aquest comunicat i mostra el seu recolzament a l’alcalde Jordi Joan i els regidors del grup municipal de Compromís Tavernes.
 
Josep Llàcer Gandia
Secretari local Compromís Tavernes de la Valldigna. 
 
Jacinta Rubio Rodrigo
Secretària Comarcal del Bloc Safor-Valldigna

17 comentaris:

Anònim ha dit...

I Baldovi ha posat la ma en el foc per Jordi Juan.

Veïna ha dit...

Ningú necessita posar la mà al foc per l'alcalde de Tavernes, ja s'explica ell sol. Ara altres del PP (digues-li Mariano, o Rajoy), ja la tenen ben socarrimada de tant posar-la al foc per gent que no sols està imputada sinó complint presó per lladre. Ara el PP de Tavernes vol tapar amb una cortina de fum la seua pròpia corrupció; i compta amb molts diners per a repercutir les seues mentires. Segons els jutges ni de llunt son justificables molts dels ingressos d'eixe Partit; cosa que faria que s'incomplira l'article 23.2 de la seua tan estimada (quan els convé) Constitució:

Artículo 23

1. Los ciudadanos tienen el derecho a participar en los asuntos públicos, directamente o por medio de representantes, libremente elegidos en elecciones periódicas por sufragio universal.

2. Asimismo, tienen derecho a acceder en condiciones de igualdad a las funciones y cargos públicos, con los requisitos que señalen las leyes.

Anònim ha dit...

I Monica Oltra que esta veranejant a la platja no posa la ma en el foc per l'alcalde ni el recolza publicament?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si tu mateixa el dones la resposta!
Si està estiuejant (no es diu veranejant, cal dir estiuejant!)està estiuejant i de la mateixa manera que no ha fet cap declaració en tots aquests dies per cap altre assumpte relacionat amb la seua tasca de vicepresidenta o de la política general, tampoc n'ha fet ací.
A més Mònica Oltra coneix massa bé Tavernes i tot el que passa a Tavernes, on a banda de l'amistat amb l'alcalde té a més dos directors generals en el govern de la nostra ciutat i molts amics. Com també sap com actua el PP de Tavernes i fins i tot el PSOE.

Anònim ha dit...

Si es tenen k depurar responsabilitats ja es tarda, hi han conductes k no son propies del actual govern, on sta la transparencia? Hi ha k predicar en el exemple

La Cotorra de la Vall ha dit...

S'han donat les explicacions i el perquè es produeixen les coses que no són, ni de lluny, com les explica el PP ni el Levante-EMV. Tampoc es produeixen en l'ordre temporal que les diu el PP: alguns conceptes que estan mal són informats pel mateix alcalde i es corregeix la situació quatre dies abans que ho sapiga y ho diga el PP i sis dies abans que ho publique el Levant-EMV. I com diu l'alcalde és ell mateix qui avisa de les errades a Intervenció.

Problema a banda és que les explicacions donades no s'han escoltat, millor dit no s'han volgut escoltar ni fer cas, i no se n'ha publicat cap. Tres dies seguits amb la mateixa cançó en el Levante-EMV i mira per on el diari Las Provincias només ho diu un dia i ho fa mes ben explicat en arreplegar les opinions de les dos parts.

¿Hi ha algú que es crega que l'alcalde o un regidor s'arrisca a tot el folló per un centenar d'euros? I quan a transparència ja l'has vista: totes les explicacions i donant la cara perquè no hi ha res que amagar.

La subdirectora del Levante es Lydia del Canto, exsecretaria autonómica de comunicació del PSOE.

http://valenciaplaza.com/levante-ficha-a-lydia-del-canto-jefa-de-comunicacion-del-gobierno-de-ximo-puig

I qui més interessat està en desbancar a Jordi Joan és el PSOE, condemnat a ser un partit residual a Tavernes en les circumstancies actuals.

Pot ser així comencen a comprendre algunes coses.

Anònim ha dit...

Cobrar 239€ x quilometratge fet en cotxe de l'ajuntament, no està bé, ni es ètic.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vosté sap que això no s'ha cobrat. S'han tornat els diners i no perquè ho denuncie el PP, una de les mentires que diuen, sinó perquè es el mateix alcalde qui se n'adona de l'error en vore l'abonament quan torna de viatge de vacances i ho soluciona en Intervenció.
Això s'ha explicat per activa i passiva, aixi com totes les circumstàncies que van ocórrer perquè es produira l'error.

Anònim ha dit...

Com m'agradaria que quan Felipe i Leticia i extensa family feren un desplaçament se'l pagaren del seu jornalet.

Anònim ha dit...

S'ha cobrat i s'ha tornat quan va ixir la denuncia del PP en premsa.
Això va dir Perfecto en Radio Gandia SER

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres pensem que esta vosté mal informat. El que vosté afirma, i lamentem dir-ho, és fals.

Perfecto Benavent no diu això ni parla d'això en la Cadena Ser Radio Gandia. I suposem que vosté parla d'oides, de lo que algú mal intencionat ha volgut dir-li, i no ha escoltat les seues manifestacions

http://www.radiogandia.net/images/stories/audio/alacarta/Cortes/1633-perfectobenavent2.MP3

Copm vosté pot comprovar en els audios, Perfecto Benavent explica amb pels i senyals tots l'afer de la multa i explica en quines circumstàncies va ser qui va donar i perquè el va donar el seu DNI. Ho explica clarament: un tramit administratiu.

Quan torna del viatge l'alcalde paga la multa i torna els diners que li havien transferit per error QUATRE DIES ABANS que ho retraga el PP. Va ser l'alcalde qui se n'adona que li ho han pagat i qui ho aclareix amb la Intervenció QUATRE DIES ABANS, com hem dit, que el PP obriga la seua corrupta boca.

Esperem escolte els dos talls de veus que hi ha a l'enllaç.

Anònim ha dit...

Perquè no pregunten sobre les factures del pp de fitur de quan ells governaben

Anònim ha dit...

Per qué,aleshores,no publiquen amb la transferència la data d'esta? Així comprovariem lo dels QUATRE DIES.
Una mica calentets i nervioset deuen estar alguns,quan escriuen lo de la boca corrupta del PP... no cal perdre les formes,a més a més de la raó.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Reafirmen: QUATRE DIES ABANS.
I això de corrupció en el PP no és nostre: Es qualificatiu general a tots els mitjans de comunicació i tema de jutjat.

Anònim ha dit...

Bona idea comparar les despeses de fitur d'abans amb les d'ara.

Anònim ha dit...

Dos talls de veu?
Hi ha un tall.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpe'ns vosté i també els lectors. Enlloc de l'enllaç general a la noticia, per error havíem copiatt l'enllaç d'un dels talls de veu.

Ací té l'enllaç correcte on es comprova que el regidor Benavent no diu res del que havia dit vosté. Disculpes de nou al lectors.

http://www.radiogandia.net/noticias-cadena-ser/18952-el-gobierno-de-tavernes-justifica-el-pago-de-una-multa-de-trafico-del-alcalde-el-concejal-de-hacienda-asegura-que-dio-su-dni-para-agilizar-el-pago-de-la-multa-mientras-averiguaba-quien-conducia-el-coche-oficial-multado-por-exceso-de-velocidad.html