L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 5 d’agost del 2016

L'Ajuntament soluciona el desnivell de la Goleta i pagarà els treballs de les arques municipals davant la inoperància de Costes.



Aquesta matinada s'han donat com a conclosos els treballs d'eliminació del graó que presentava l'arena en els trams finals de La Goleta.


La platja presentava aquest matí a les 8 hores l'aspecte que veieu a les fotografies, amb el desnivell de vora dos metres eliminat, i en el seu lloc una rampa de baixada a l'arena. Ara només falta l'actuació humana i els jocs dels xiquets sobre aquesta zona per acabar d'anivellar l'arena.

Cal remarcar que una vegada més el germà pobre, en aquest cas l'Ajuntament de Tavernes, ha hagut de fer front i pagar de les arques municipals un treball que havia d'haver fet i pagat fa molt de temps una Administració Estatal. El treball li corresponia a la Demarcació de Costes, depenent del Govern de Madrid del PP, per ser l'entitat competent però la solució l'ha donada l'Ajuntament i el govern de Compromís.

  

Com es sabut, l'Ajuntament va aconseguir el permís per poder actuar a fons després de més d'un mes de peticions, amb concentració inclosa davant de la Delegació de Govern a València i on es va rebre com a resposta que no tenien diners.

A partir d'això, el govern de Compromís va contactar amb l'empresa Cadersa de Gandia i dos màquines pesants iniciaren ahir sobre les 8 de la vesprada uns treballs que aquesta matinada ja havien acabat.

Ara només queda que l'aigua de mar quede transparent del tot, cosa que segurament ocorrerà al llarg del matí tal com vaja sedimentant-se l'arena en suspensió que conté l'aigua de la mar com a resultat dels treballs.