L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 13 d’agost del 2016

Els xiquets saharauis d'acollida visiten el jaciment de Bolomor



Els xiquets saharauis que passen l’estiu amb famílies acollidores de la Safor, entre elles hi ha algunes de Tavernes, han visitat el jaciment paleolític de Bolomor acompanyats de la regidora de Serveis Socials; Noe Alberola, i del regidor de Turisme, Josep Llácer. 


A Bolomor van poder observar els arqueòlegs treballar i han conegut la història que amaga la cova. El director de la excavació, Josep Fernández, els ha mostrat la resta d'un ós de rinoceront i els ha explicat el procés de criba de residus a la recerca de restes arqueològiques. 


Els xiquets eren acompanyats pels seus pares d'acollida i un monitor que feia de intèrpret.
La visita ha estat aprofitada per parlar de l’experiència acollidora amb els pares, els quals ja diuen que tots van a repetir l’acolliment. Hi ha quatre famílies de Tavernes que ja indiquen que van a repetir l’acolliment.