L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 14 d’agost del 2016

"Espere una rectificació pública de l'oposició a les acusacions d'afavorir l'empresa de la gasolinera": Josep Llácer

Espere amb impaciència una rectificació pública per part de tots aquells que s'esgarraven les vestidures, insinuaven interessos ocults i ens titllaven de corruptes. Vorem si ara recolzen a l'alcalde per defendre els interessos dels veïns de Tavernes per damunt de tot o es posen del costat de l'empresa per tal de desgastar al govern i traure rèdit polític de la situació”. 

El secretari local de Compromís i regidor d'Urbanisme, Josep Llácer, ha publicat en facebook algunes reflexions després que l'empresa que pretén muntar una gasolinera en el nucli urbà haja presentat una querella contra l'alcalde Jordi Joan Huguet per no donar-li la llicència d’instal·lació.

L'actual secretari local de Compromís recorda que, fa només uns mesos, "alguns membres de l'oposició i altra gent amb ganes de crear polèmica acusaven a l'alcalde i al govern de Compromís de tindre interessos ocults i afavorir a l'empresa". 

El regidor afirma que aquestes membres de l’oposició utilitzaven arguments falsos i interpretacions errònies de la legislació vigent i dels procediments administratius tot per atacar al govern municipal. 

Josep Llácer recorda que “ens deien mentiders, manipuladors i d'altres perles perquè no actuàvem com ells deien. Nosaltres argumentàvem el que fèiem i aportàvem els informes tècnics que justificaven les nostres actuacions i que garantien en tot moment la legalitat”

El responsable d’Urbanisme considera que ara, amb el tema dels bous s'estan reproduint, fil per randa, les mateixes dinàmiques i les mateixes actuacions i s’usen els mateixos qualificatius, les mateixes incorreccions a l'hora d'interpretar els procediments administratius i fins i tot la mateixa manera d'argumentar: "o feu el que jo dic o sou tots uns desvergonyits, mentiders, manipuladors, etc." 

Sobre aquestes situacions, el regidor assenyala que per a ells “tot ha de ser o blanc o negre. No s'accepten interpretacions diferents, no hi ha terme mitjà. Jo no puc entendre ni compartir eixa intransigència. Hem de ser conscients que governar no és fàcil. Governem per a tot el poble, no només per als que ens han votat i hem de ser responsables, no podem fer el que ens parega només pel fet d'haver guanyat les eleccions”.

Ara, com hem dit al principi, el regidor i secretari local de Compromís espera una rectificació pública i més que res de l'oposició, perquè públicament feren les seues acusacions contra Compromís. I ens preguntem: ¿Hi haurà eixa rectificació pública? Segurament no. De totes maneres, els fets  i sobre tot eixa querella contra l'alcalde són demostratius de la falsedat de les acusacions i ha posat a cadascú, govern i oposició, en el seu lloc. 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Espera't sentat, LLácer, que el cansaràs.
L'oposició de Tavernes no té la suficient categoria política ni humana dels seus representants per a reconéixer els seus errors, no ho ha fet mai i ara no ho farà. Estic convençut que voldrien que la querella anara endavant per tirar fora a Jordi, encara que això represente que tindrem la gasolinera.

Anònim ha dit...

Jordi no es mereix eixe trate. De la mateixa manera que la valenciania es mereix eixa dreta tant "casposa" podria europeizat-se una miqueta.

Anònim ha dit...

Dreta dius? Ací han parlat tots, el PP, el PSPV i EU, i no per tirar flors a Compromís, sinó tot el contrari, per carregar contra Compromís.
Llácer diu que sempre han actuat seguint els criteris tècnics i la legalitat que els han marcat els advocats de l'ajuntament, i això s'ha dit moltes vegades en premsa però l'oposició pese a explicar-los les coses en la comissió no feren ni cas dels informes tècnics.
Tot no val per traure rendiment polític i eixa ha sigut la tàctica de l'oposició.
I ara voleu que es retracten i disculpen. No ho voreu.

Anònim ha dit...

Espera, espera...

Anònim ha dit...

Rectificar ? Això és cosa de sabis diuen ...