L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 19 d’agost del 2016

Càritas vendrà bunyols aquest dissbte dia 20 a l'entrada de la capella de la platja



 
Càritas Interparroquial de Tavernes aprofitarà la finalització pròxima de la campanya d’estiu i aquest dissabte, dia 20, des de les 19:00 fins a les 21:00 posarà a la venda bunyols en benefici de l’entitat. La venda s’efectuarà a l’avinguda de la Marina, a ‘altura de l’entrada a la capella. 
 
L’ONG vallera ha agraït la participació un any més de la població de Tavernes i d’aquells que estiuegen a les nostres terrers en la IX Campanya del Quilo a la platja realitzada els dies 13 i 14 d’agost i on s’han arreplegat 245 quilos amb aliments i productes de neteja a més de 1.893 euros. 
 
Càritas Interparroquial Tavernes ve realitzant aquesta campanya des de l’any 2.008 amb l’objectiu, aprofitat l’augment de la població durant les vacances estiuenques, de recaptar aliments i suport econòmic per abastir l’Economat, així com per a portar endavant la resta de projectes Interparroquials: Rober, alfabetització, reforç escolar, escola de pares i mares, assessorament jurídic..... i com no el recolzament econòmic de totes aquelles famílies usuàries de Càritas a les que s’atén ajudant-los en el pagament de rebuts de llum, aigua, lloguer d'habitatges, etc. 
 
No obstant, l’objectiu fonamental de Càritas és encaminar la nostra acció i la de tots aquells que ens recolzen cap a la construcció d’una societat més justa i solidaria que busqu alternatives econòmiques divergents de l’economia estàtica actual i potenciadores d’un desenvolupament econòmic més sostenible i sustentable que permeta aconseguir una igualtat social i laboral de tots aquells que hui són els més febles.
 
Càritas vol agrair a tots els veïns i veïnes per la seua participació desinteressada, als mitjans de comunicació pel suport donat per a tal de difondre-la, a l’Ajuntament de Tavernes pel seu recolzament i com no a totes aquelles entitats, agrupaments, associacions i col·lectius que sempre ens donen suport.