L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 27 d’agost del 2016

El govern de Compromís treballa en el plec de condicions per adjudicar la ràdio municipal.

 Centre Social Rojas Almel·la
El govern de Compromís treballa a hores d'ara en la redacció del plec de condicions del concurs que servirà per adjudicar la programació de continguts de la franja horària del matí en la futura emissora de ràdio municipal.

L'esborrany del plec de condicions contempla que la valoració de les ofertes tindrà en compte com a preferencial l'ús del valencià en la programació i la pluralitat a l'hora de donar veu a les diferents partits polítics de la localitat.

Tal com es va determinar en un passat ple municipal, el control el durà a cap una comissió formada per representants de tots els partits polítics, amb l'objectiu de garantir la pluralitat dels continguts en l'horari de matí. Els plecs assenyalaran també la programació a desenvolupar i fins i tot el número d'informatius de la franja horària del matí.

L'Ajuntament té previst en horari de la resta de la jornada cedir espais a les entitats socials perquè puguen informar als ciutadans de Tavernes dels treballs que realitzen en la ciutat. Els espais buits s'ompliran mitjançant llistes de reproducció musical que seran controlats per un responsable municipal. 

Actualment, la futura ràdio municipal emet en proves des de les seues instal·lacions del Centre Social Rojas Almel·la, unes instal·lacions que han rebut una ajuda del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València.

L'economia

L'empresa adjudicatària rebrà de l'Ajuntament una quantitat periòdica encara no definida i s'ajudara de publicitat per al finançament, però la gestió dels anunciants i el cobrament serà a càrrec de l'Ajuntament.

Si la quantitat ingressada per publicitat és menor que la que ha de pagar el consistori a l'empresa, rebrà la quantitat estipulada en el contracte i el consistori es quedarà la publicitat. Per contra si els diners ingressats per anuncis és major que els diners a pagar pel consistori, l'empresa cobrarà un percentatge de la publicitat, després de restar les despeses de gestió i personal

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara que la llei ho permet, espere que no passe com tantes adjudicacions d'este poble, on acaben enduent-s'ho empreses de fora. Quina por, de fora vindran..........

La Cotorra de la Vall ha dit...

En aquest poble hi ha moltes més adjudicacions a empreses locals si poden fer els treballs per a l'Ajuntament que a empreses de fora.

Cas a banda són les adjudicacions derivades de concursos on per llei poden optar empreses d'àmbit estatal o europeu, cas per exemple de l'escoleta Víctor Calatayud, on aleshores s'emporta el contracte la millor oferta.

I això passa com a les families: si vosté reforma sa casa i una empresa del poble li ho pressuposta en 40.000 euros i una de fora en 35.000, digans vosté que fa. Segur que contractar a l'empresa amb millor oferta.
O si va a comprar un ordinador i en el poble li l'ofereixen en 900 euros i en Media Market en 750, voste que fa? Està clar no: la millor oferta.
Doncs l'Ajuntament fa igual. Al cap i a la fi té l'obligació de vetlar pels interessos de tot el poble i administrar be els nostres impostos. Per cert, sap vosté que hi ha una mesa de contractació formada per tècnics que valoren les ofertes i són qui realment decideixen qui s'ha de contractar?.

Cas a banda és el mandra que escampa el PP i algun que altre partit també, completament fals, on sempre diu que els contractes s'ho emporten les empreses de fora. I això no es cert.

Cal que sapiga que de vegades són les empreses del poble les que passen d'una oferta: quan el contracte de la pintada de senyals del poble fa uns mesos, no es va presentar cap empresa del poble i no serà perquè no estaven assabentades i informades, i se'ls ho va dir perquè presentaren ofertes. No se'n va presentar cap. Després el PP va anava dient que s'havia contractat a una empresa de fora.

De vegades cal parlar després d'assabentar-se be de les coses.

Anònim ha dit...

Vorem qui i com ho porten.

Per que no s'ajunten els que han fet radio d'aci Tavernes? Seria una forma de no fer-se la `punyeta entre ells.

Anònim ha dit...

No tinc massa clar que es puguen omplir les vesprades amb només associacions. Aixo, si, per a començar no esta malament

Anònim ha dit...

Quan comença a emetre?

Anònim ha dit...

Hola cotorra, teniu alguna informacio de qui vol presentar-se?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tenim rumors, massa rumors alguns fins i tot increïbles, però res en concret.

Anònim ha dit...

Conteu conteu......

Anònim ha dit...

Ens imaginem tots qui són els increïbles. Los caminos del señor son inescrutables.