L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 d’octubre del 2014

Una iniciativa del Consell incrementa l'ajuda a la renda garantida de tots els pobles valencians


La Conselleria de Benestar Social ha informat als municipis valencians que el Consell, per iniciativa pròpia, ha pres la decisió de complementar l'import del Finançament a les Entitats Locals per al programa Renta Garantida de Ciutadana.

La decisió del Consell es va prendre el passat 10 d'octubre pensem que agradarà a tots els pobles valencians, entre ells Tavernes, que són els beneficiaris d'aquest complement de la Generalitat.

La quantitat aprovada  a iniciativa del Consell són 1.1645.000 euros a repartir entre tots els pobles valencians. D'aquest, a Tavernes li'n han pertocat 21.000 euros que, tal como diu la resolució, s'aplicaran 15.000 per a l'any 2014 i altres 6.000 per al 2015.
-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Per qué dins del mateix govern local cadascú conta les coses d'una manera? Víctor diu al Quadern que la Regidoria aconsegueix una ampliació de les ajudes. Ací rotuleu amb que la iniciativa és de Conselleria, volent remarcar la propaganda al PP de la Generalitat abans que al PSOE local. Sembla que incomoda dir res bò de Víctor com si tot el que fera bé li llevara protagonisme al alcalde. Em sona a mí com aquell cas de l'ajuda de la Diputacio del PP per a l'obra de la placeta del tio Julio, molts ací es rebotaren per dir-ho d'eixa manera. Donc ara el mateix però en sentit invers. I alguns ignorants encara creien que el Bloc anava a fer una nova política...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tu creus? Ací no ens han caigut mai els anells per dir, quan tocava que les obres de la placeta del Julio eren gràcies a una subvenció de Diputació. Quan tocava s'ha dit i no una vegada, moltes. Al final tens exemples extrets de diferents noticies.

Tindrem molts defectes però falsetats en les noticies ni una. Podem interpretar algun fet des de prismes diferents a altres blogs, però falsetats en els fets ni una.

Nosaltres no anem a dir res al respecte de la nota que tu dius i que també hem vist en la Veu i el que nosaltres publiquem. La resolució de la Conselleria parla a soles. Està ben clar qui es la iniciativa i quin paper han jugat els ajuntaments en la iniciativa del Consell. Llig, compara i trau conclusions. Nosaltres ja les hem tretes.

Exemples de noticies on hem dit que Diputacio subvencionava les obres.

1. El projecte ha estat executat per l'empresa local “Construcciones Felfrell SL” amb una inversió de 87.213,20 euros, IVA no inclòs, procedents del programa PPOS 2013 de Diputació.

2. el govern que presideix (Jordi Joan) va prendre el projecte com a prioritari i a la primera ocasió que es va tindre es va aprovar dins del PPOS de la Diputació.

3. ha decidit remodelar la denominada popularment “Placeta del Tio Julio” al principi del carrer Calvari, dins de les obres del PPOS 2013.

Cal explicar que les obres del PPOS (Plans Provincials d'Obres i Serveis) són uns plans d'obres que impulsa i subvenciona la Diputació de València,

4.la regidora de contractació, Llum Sansaloni, arran de l’obertura del programa “Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) 2013” de la Diputació a finals de l’any passat, va signar un decret on sol·licita a l’entitat provincial la inclusió d’un projecte de millora de l’esmentada replaceta per import de 107.316 euros.

5. La Diputació de València va informar ahir, dia 1 d’abril, les 56 obres que finança en la comarca Safor-Valldigna, entre les quals es troba la remodelació de la Placeta del Trinquet, popularment coneguda com a Placeta del Tio Julio.

Anònim ha dit...

La diferència és la següent:

-En els PPOS la Dipu posa els diners i els ajuntaments decidixen les obres i la contractació.

-En la renta garantida de ciutadania la conselleria repartix en funció dels habitants del municipi i després, en acabar l'any augmenta o disminueix les ajudes en funció dels expedients que s'han tramitat.

En cada cas, el paper que juguen les corporacions locals és diferent. En el primer cas, trien l'obra i qui la fa. En el segon cas, són uns tramitadors dels expedients que finalment els resol la mateixa Conselleria.

Anònim ha dit...

No es comprensible que este xicot es vullga agenciar coses que no ha fet.
Com tu dius, he llegit, comparat, i preguntat i la regidoria de servicis socials del poble ni dona les ajudes, ni tampoc les ha ampliat ni ha demanat eixa ampliació, ni es comptencia seua. La regidoria les envia a Valencia, com passa en les escoles amb les beques.
S'envia a la Conselleria les peticions dels afectats i esta resol i repartix segons els dines, com va fer en abril. I ara tindria mes diners i amplia els beeneficiaris.
Ni ho dona l'Ajuntament, ni servicis socials ni Víctor Borras, ni este ha demanat res.

Anònim ha dit...

La diferència és la següent:
Subvenció a regidoria Bloc: protagonisme Bloc, ací mateix diuen 5 notícies on diuen explicitament "govern que presideix (Jordi Joan)","regidora de contractació, Llum Sansaloni".
Subvenions a regidoria PSOE: iniciativa conselleria (que ja ho sabem).

Anònim ha dit...

I si aneu primer a canviar la vostra resposta publicada o a respondre sense publicar la pregunta i després a respondre altres vàries vegades,la primera com administrador 15:54, i les següents com anònim 16:04,16:06, no vingau contant monsergues de periodisme transparent i participatiu.
Seria de massa mèrit ser part protagonista i moderadora i fer-ho bé.

Anònim ha dit...

jo no he dit encara "l'administrador ha dit", he dit "per ací ha dit", i crec que no es precís que tots opinen igual. Confussió que passa per no tindre en consideració als comentaristes. Comentaristes pro-Cotorra que es picaven i rebatien quan la gent del PP remarcava que era una obra de Diputació.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Respecte al comentarista de les
16:15:

No es el mateix ni paregut. Açò d'avui no es cap subvenció ni cosa semblant. La Conselleria s'augmenta a si mateixa els diners que havia previst donar als pobles i Tavernes i tots els pobles de rebot es beneficien. Ni Tavernes ho havia demanat, ni es cap subvenció, ni res semblant com el demés que diu.


Anònim de les 16:20
Primer aclariment: per ara s'han publicat tots els comentaris que ens han enviat. Si has enviat algun comentari i no s'ha publicat... no es cosa nostra.

Segon aclariment: respecte a l'autoria dels comentaris que dius, doncs... no.


Anònim ha dit...

Ostras, si que està tot el món a l'aguait pels comentaris! En 10' dona temps a llegir els anteriors, pensar resposta,escriure, enviar-ho i publicar-ho, tot això entre tres parts diferents. Però en lo de l'autoria tens raó,clar. Talvegada multiadministradors/opinadors? Yo me lo guiso yo me lo como.

Anònim ha dit...

Arriba una subvenció de 15.000€ a Tavernes i ací discutint si son galgos o podencos.
Xe de categoria que viguen subvencions al poble.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim de les 17:59, ja t'hem dit que no. En base a la teua argumentació seria que tu i l'anònim de les 18:01 sou el mateix.

I no continues que no anem a publicar cap comentari més en eixa línia. Gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anonim de les 18:01

Ja ho hem dit. No arriba cap subvenció, perquè no es cap subvenció.

Son diners que la Conselleria s'autodedica per al seu programa de Renda Garantida als ciutadans, i que ja es va aprovar en abril.

Ara el que fa es informar a tots els pobles valencians que dedica 1'6 milions més i es reparteix entre tots els pobles i aci en total ens toquen 21.000 euros ( no 15.000).

No son diners que es donen a l'Ajuntament. Son diners amb que la Conselleria ajuda directament als veïns amb pocs ingressos, als veïns que son beneficiaris del programa de renda garantida. No té res a vore l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

si lliges la prensa de hui i mires el document de la Conselleria i els comentaris el quedes amb la sensació que algun regidor ha mentit.