L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.148
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:78.555

divendres, 17 d’octubre del 2014

Ara parlem de nosaltres....

Parlem de nosaltres, de "La Cotorra de la Vall" i ho fem per anunciar-vos que avui hem arribat al 1.400.000 pàgines llegides (a hores d'ara, ja en són quasi mil més).

La xifra és per a nosaltres un motiu de satisfacció i d'orgull en vore que són molts els vallers i les vallers que ens segueixen cada dia ( una mitjana sobre les 1.400 lectures al dia) i usen el nostre blog com a mitjà millor per informar-se del que passa a Tavernes. 

A tots els que feu possible la realitat d'aquestes xifres donar-vos les gràcies i dir que vos regraciem des del compromís de seguir en la línia d'informació veraç, transparent i sempre contrastada que ens ha caracteritzat des del primer dia.