L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 9 d’octubre del 2014

Ahir es van lliurar els premis del Ral·li Fotogràfic de les festes d'enguany a la Casa de la Cultura

Ramon Gil, patrocinador, i Enric Marco en el moment del parlament
 Molts dels participants van estar presents ahir en l'acte de lliurament dels premis del Ral·li Fotogràfic de les festes d'enguany a la Casa de la Cultura.
 
Enguany hi ha hagut només uns 20 participants encara que se'n van registrar molts més. Tan poca participació ha fet reflexionar a l'organització per dinamitzar el ral·li de l'any que ve. El procés de canvi de càmeres analògiques a digitals ha deixat fora molta gent que no ha fet el pas al món digital i en opinió de l'organització, són segurament gent més major. Per això afirmen que caldrà revitalitzar-ho des de el món dels més joves que, tots, amb un mòbil, tenen entre mans una ferramenta molt útil per fer fotografies. Per això una de les novetats de l'any vinent serà una modalitat de fotografia de mòbil. 

Un moment del lliurament dels premis
Son  algunes de les reflexions que va expressar Enric Marco, president del FotoClub del Centre Excursionista, en els seus parlaments abans de lliurar els guardons.


El jurat format per: Ramón Gil Asunción (empresari fotògraf i patrocinador), NatxoFrancés (fotògraf) i Esperança Costa (periodista) va decidir premiar encada categoria les fotos realitzades per:

1r premi foto   Francisco Vicente Lledó Grau
2n premi foto  José Antonio González
3r premi foto  Juan Francisco Palomares

1r premi foto jove  Gerard González Herranz
1r premi foto jove  Alba Benavent Garcia
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre guanyen els mateixos?
Un repas per hemeroteca pareix confirmar-ho.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Ja cansa veure sempre els mateixos noms. Per què será?....

Anònim ha dit...

Perque no hi ha mes participants.
S'explica en la noticia.

Anònim ha dit...

Hi ha menys participants perquè sempre guanyen els mateixos (gent del fotoclub i afins) i la gent aficionada ja no volem participar al vore com es donen els premis.