L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 d’octubre del 2014

Comencen a vore's els resultats de les reparacions fetes per l'Ajuntament a les solsides del riu Vaca


Fa uns dies informàvem ací que la regidora de Contractació i Obres, Llum Sansaloni, de Compromís havia adjudicat els treballs de reparació dels desperfectes del camí de la Séquia de la Bova, al costat del riu Vaca, a l'empresa local "Transtonis" per un import de 20.000 euros de fons propis municipals.
Doncs bé, l'obra ja deixa vore els resultats i una de les solsides està reparada com podeu vore en les fotografies. Tal com vam dir aleshores, l'obra ha de millorar la seguretat del trànsit de vehicles pel camí mentre esperem que la Confederació Hidrogràfica del Xuquer, depenent del govern d'Espanya de Rajoy, s'anime i arregle també el riu per evitar les solsides i altres desperfectes.


El camí de la Séquia de la Bova, com és conegut, és un dels més trànsit suporta en tot el terme de Tavernes i més ara en època de la taronja ser una de les vies principals per accedir als horts de la zona sud sense oblidar que és via d'entrada directa a la zona nord de la platja de Xeraco.
Era un projecte que haguera pogut començar abans, quan en el passat mes de març el va presentar el govern de Jordi Joan, però la modificació de crèdits la va votar en contra tant el PP com la regidora no adscrita. Una postura que ha suposat un endarreriment en unes obres necessàries.