L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 d’octubre del 2014

Quina transparència, senyors del PP?


El govern valencià del PP, que s'autonomena "transparent",  ja compta amb 13 sentències en contra del TSJ valencià per amagar informació a l'oposició.  L'última és la que hem sabut aquests dies a favor d'EU, i que se suma a les moltes guanyades per Compromís, que obliguen al Consell d’Alberto Fabra a lliurar una documentació que li va negar a l'esmentada formació política.

Una sentència que se suma, com ahir vam informar, a tantes altres com li ha guanyat Compromís tant en el TC con el TSJ valencià, quasi sempre pels mateixos fets: vulneració de drets fonamentals en els casos del TC i falta de transparència i facilitar documentació a l'oposició en el TSJ valencià.

En aquest cas, EU havia demanat quatre informes sobre les mesures de protecció i revitalització del conjunt històric del barri del Cabanyal que, com no, en una mostra de "transparència", el PP els va negar. I ara es troben amb una sentència en contra, que seria la tretzena del TSJ contra el govern valencià del PP, per la seua opacitat crònica.  Damunt, la sentència imposa a la Generalitat el pagament de les costes judicials que ha causat el procés.

És una mostra més de la "transparència" del govern valencià del PP. ¿O seria millor dit que la sentència del TSJ és el fruit de la seua opacitat, del seu obscurantisme, de negar informació a l'oposició, de tancar amb set claus documents que són públics?.

I ara, com tenen per costum i perquè no els costa diners de les seues butxaques, ha posar un recurs a la sentència, per tal d'endarrerir-ne l'execució, com han fet amb les altres dotze. Segur que ho fan. Tot el que siga per negar a l'oposició el dret que tenen a la informació i a fiscalitzar la tasca del govern de la Generalitat.
-