L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

divendres, 10 d’octubre del 2014

Gala de Cantants avui divendres a benefici de la banda de cornetes i tamborsLa Tercera Gala de Cantants organitzada per la Banda de Cornetes i Tambors Centre Instructiu Musical Valldigna i en col·laboració amb l'Ajuntament tindrà lloc avui divendres, dia 10, a la Casa de la Cultura a partir de les 21 hores d'aquesta nit.

L'objectiu de la gala és, com en anteriors edicions, recaptar fons per a la compra d'instruments per a la societat . La gala estarà presentada per Robert Ferrer i sonoritzada per Pikasound i hi actuarà una gran varietat d'artistes. El preu de les entrades és de 5 euros.
-