L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 27 d’octubre del 2014

Artur Cunyat de Benifairó i els atletes de triató del C.A. Valldigna fan un bon paper en el IronMan de Gandia

Ahir es disputava a Gandia la Full Ican, prova de triatló de llarga distància coneguda com a IronMan, on participaven 5 atletes de la Valldigna tres d'ells inscrits en la secció de triatló del Club d'Atletisme la Valldigna,  un de Benifairó en el CN Sabadell i un altre de Tavernes inscrit en el Club Triatló Gandia.

La Iron Man és una prova dura on els participants s'enfronten a  3'8 km nadant en mar obert, 180km de ciclisme i, finalment,  una marató de 42 durs . Com a demostració de la duresa de la prova : d'un total de 371 inscrits,  l'acabaren 306, entre ells els quatre atletes de Tavernes.

El resultat dels valldignencs:

19 Hector Navarro Club Triatló Gandia
23 Artur Cunyat del C.N. Sabadell
63 Demian Martínez
87 Rafa Sansaloni
297 Brito Kevin

Enhorabona als cinc

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Això no son homens. Això son màquines.

Anònim ha dit...

I el que va tallar la carretera a la mar un diumenge a migdia sense avisar a la gent és un altre màquina. Cues de 25'. Tercermundiste.

Anònim ha dit...

Ui de Tavernes.... Artur, és Benifaironer...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs, demanem disculpes.
Igual no hem entés bé quan ens ho han dit. Ho rectifiquem.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Tanta reunió amb fotos de l'alcalde amb el cap de policia i la Guàrdia Civil i ara tindrà raó queixant-se el 2on anònim. Costa tant una mica de planificació?

Anònim ha dit...

La prova esta organitzada per un club de Gandia i Tavernes no té res que vore, ni tenia res que controlar, ni res que previndre.

Francesc ha dit...

No són màquines, són persones, amb familia, dona, fills, i a més, treballadors, no son becaris, rd priven de temps per poder preparar-se. Enhorabona. Valents.

Anònim ha dit...

S'oblideu d'Hèctor Navarro Martí, que també és de Tavernes, i va acabar la competició al lloc 19 de la general amb 09:39:49.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per la informació.
Ho desconeixíem. Tin en compte que la informació i les dades les hem tretes mirant la classificació general, i allí només diu el club.

Anònim ha dit...

I no cal retallar comentaris per no haver de tirar després balons fora. En l'autocrítica es troba la virtut,hi ha altres que es conformen amb el que tenen.