L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.476
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 41.105

dilluns, 27 d’octubre del 2014

Creu Roja de Tavernes va desconvocar les eleccions en haver-se presentat una única candidatura.
La Creu Roja, secció local de Tavernes, va desconvocar la votació prevista per elegir els organs de govern local en haver-se presentat només una única candidatura amb els vuit noms que calia per constituir la nova Junta Directiva.

L'entitat que a nivell local dirigeix Eugenio Meló Company ha desconvocat la mesa electoral després que així ho aprovarà la Direcció Territorial de Creu Roja en no ser necessàri dur a cap la jornada electoral per haver-hi una solo candidatura que queda proclamada com a guanyadora. 

A partir d'ara s'obri un procés que haurà de designar entre les vuit persones presentades la que serà el president i demés càrrecs per al període 2015-2019. La composició de la nova Junta Directiva es podria saber en dates pròximes.