L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 22 d’octubre del 2014

Celia Villalobos insulta a Joan Baldoví i després no es disculpa



La vicepresidenta del Congrés, la "popular" Celia Villalobos, ha insultat el diputat de Compromís , Joan Baldoví, quan partia un tros de pa en la tribuna d'oradors de l'hemicicle com a manera d'il·lustrar la crítica a les retallades patides pel País Valencià en els Pressupostos de Rajoy del 2015.

A la Celia Villalobos pareix ser que no li agraden els exemples il·lustratius ni que li diguen que els valencians patim les màximes retallades pressupostaries amb el seu partit, el PP, i li ha dit a Baldovi que "té temps suficient per a no fer el pallasso". O siga, voler explicar la situació dels valencians amb un exemple és fer el pallasso.

El diputat de Compromís en acabar ha demanat la paraula, en virtut de l'article 71 del Reglament de la Cambra, considerant que la vicepresidenta del Congrés havia "faltat" a la seua dignitat per dir-li "pallasso".

Però Villalobos ho ha negat: "Jo no he faltat a la seua dignitat, senyor Baldoví". "Creu que dir-me pallasso no és faltar a la meua dignitat?" i ella li ha dit que havia dit "no faça pallassades" i li ha llevat la paraula.

Perquè serà que ens hem recordat de Cotino insultant a Mònica Oltra i llevant la paraula als diputats de Compromís?