L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

dimarts, 21 d’octubre del 2014

Compromís de Tavernes publica l'InfoCompromis d'octubre


Compromís de Tavernes ha tret a la llum "InfoCompromís" del mes d'octubre amb la voluntat de ser una eixa d'informació ciutadana dins dels trets de transparència, proximitat i informació al ciutadà que practica la formació que dirigeix Jordi Joan.


S'està repartint pel poble, però per aquells veïns i veïnes que per motiu de treball esteu fora del poble o heu hagut d'emigrar a l'estranger perquè ací no hi ha forma de trobar-ne, us facilitem la lectura a través de la descàrrega del pdf.