L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 28 d’octubre del 2014

Joan Baldoví presenta al Congrés 143 esmenes per valor de 873 milions d'euros


Anem a ser egoistes: A vore si ens toquen encara que siguen les molletes i se soluciona l'afer riu Vaca

El diputat de Compromís en el Congrés ha presentat un total de 143 esmenes valencianes als Pressupostos Generals de l’Estat de 2015. En total, el parlamentari sol·licita la modificació de diverses partides perquè el País Valencià reba 874.009.900 milions més
.
Per províncies, les esmenes per València sumen 627.910.900 euros. Les peticions d’Alacant ascendeixen a 146.209.000 euros i les de Castelló 99.890.000 euros.

Aquestes esmenes han sigut aportacions realitzades per col·lectius locals, comarcals i grups municipals de Compromís de pràcticament totes les comarques. Entre aquestes esmenes hi ha dues presentades per Compromís Tavernes que fan referència a la millora del riu Vaca i a un Centre d'Interpretació de Bolomor.

Entre les esmenes, Baldoví ha demanat al govern central que realitze una emissió de deute públic per valor de 4.000 milions d’euros per a encetar amb eixos diners un Fons de Rescat de les Persones i les Famílies Sobreendeutades, una iniciativa que va presentar aquest estiu en format de Proposició de Llei el portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, i que encara no s’ha tramitat.

A més, Baldoví ha presentat 51 esmenes del Partido Castellano,  una formació que formava part de la coalicio europea de Compromís en les passades Eleccions Europees. Les modificacions als PGE para Castella i Lleó i Castella-la Manxa ascendeixen a 665.290.000 euros.
-