L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 16 d’octubre del 2014

Tavernes prepara noves zones d'aparcament en la platja




Aquest dijous pel matí han començar els treballs de neteja d'un conjunt de terres ubicades entre el Cinema Olimpo i el sector 19 per tal d'habilitar-les per a un aparcament d'ús public.


La regidoria de Contractació i Obres que dirigeix la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, ha adjudicat la contractació de l'adequació de terrenys a l'empresa "Transtonis" per un import de 4.100 euros.



Amb aquesta actuació, l'Ajuntament va preparant espais per dedicar-los a aparcament. Cal indicar que el sistema que segueix l'Ajuntament és habitualment negociar una cessió del propietari del terreny, que està abandonat i incultivat, a canvi de deslliurar-lo del pagament de l'IBI i és l'Ajuntament qui sufraga les despeses del condicionament. 

No sempre les negociacions porten a bon port, d'ací que els treballs de condicionament es fan quan s'aconsegueix la cessió de la propietat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per que arreglen ara i no esperen a fer-ho abans de l'estiu perque estega en millors condicions?